Son dakika! Depremde yaşanan can kaybı 46 bin 104'e yükseldi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından can kaybının 46 bin 104'e yükseldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.
Son dakika! Depremde yaşanan can kaybı 46 bin 104'e yükseldi

Son dakika! Depremde yaşanan can kaybı 46 bin 104'e yükseldi: Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulunuyor. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremler sonrasında yaşanan can kaybı gün geçtikte artıyor.

Kabine Toplantısının gündeminde  olan bu konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre deprem sonrasında yaşanan can kaybının 46 bin 104'e yükseldiği açıklandı. 

CAN KAYBI 46 BİN 104'E YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasına önemli açıklamalarda bulunuyor. Bugün önemli gündemleri olan Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamalarda ise Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerde yaşanan can kaybının 46 bin 104'e yükseldiği açıklandı. 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden tam 11 il feci şekilde etkilendi. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken binlerce vatandaş ise evsiz kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalara devam ediyor. Deprem sonrasında yapılacak olan konutlar ile ilgili detaylı bilgiler veriyor.