Son Dakika! Malatya'da 5 katlı bina çöktü! AFAD arama kurtarma çalışmalarına başladı

Gelen son dakika bilgisi ile birlikte Malatya'da depremde ağır hasar gören binanın bir anda yıkıldığı öğrenildi.
Son Dakika! Malatya'da 5 katlı bina çöktü! AFAD arama kurtarma çalışmalarına başladı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından en fazla hasar gören illerden biri olan Malatya'da ağır hasar gören bir bina aniden yıkıldı! Yaşanan bu yıkımın ardından gelen ihbarlar ile birlikte olay yerine AFAD ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi. Arama kurtarma çalışmalarının da başlatılması ile birlikte binanın altında bulunan herhangi bir vatandaşımızın bulunup bulunmadığı merak konusu oldu. 

AFAD ÇALIŞMALARA BAŞLADI! 

Yaşanılan deprem felaketinin üzerinden 1 aydan fazla bir sürenin geçmesinin ardından bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bir yandan geride kalan binaların sağlamlık durumlarına da bakılırken ağır hasarlı olan binalar vatandaşların hayatını tehdit etmeye devam ediyor. 

Sürekli devam eden artçılar ile birlikte ağır hasarlı binaların yıkıldığı bilgisi gelirken bugün de  Malatya'da Mustafapaşa Mahallesi'ndeki ağır hasarlı 5 katlı bir binanın yıkıldığı öğrenildi. Yaşanılan yıkımın ardından gelen ihbarların ardından 112 Acil ve AFAD ekipleri sevk edildi. Enkaz bölgesinde herhangi birinin olup olmadığı konusunda ise çalışmalar sürüyor.