Son Dakika: Mardin Derek trafik kazası! Kalabalığa dalan tır ölüm saçtı! İşte kaza anının videosu

Türkiye bugün Gaziantep Nizip'te yaşanan trafik kazası ile büyük bir acı yaşarken bir kötü haber'de Mardin Derek'ten geldi. Freni boşalan tır kalabalığın arasına daldı, katliam gibi trafik kazasının videosu yayımlandı.

Gaziantep Nizip'te yaşanan tır kazası ile Türkiye güne acı bir haber ile başlangıç yapmış, kaza yerinde yaralılara müdahale eden ekiplere arkadan gelen bir başka tır daha çarparak 16 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Türkiye daha yaşanan bu acının izlerini silememişken ne yazık ki benzer bir kaza haberi de Mardin'in Derek ilçesinden geldi. 

Yine bir tırın neden olduğu kaza görüntüleri izleyenleri dehşete sokarken, kazanın nedeni olarak ise tırın freninin boşalması gösterildi. Freni boşalan tırın toplanan kalabalığın arasına daldığı, önüne çıkan kişileri ezdiği, olay esnasında vatandaşların büyük korku ve dehşet yaşadıkları kameralara yansıdı. 

MARDİN DEREK TRAFİK KAZASI! DEREK'TE TRAFİK KAZASINDA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, KAZANIN NEDENİ NE?

Yapılan ilk açıklamalara göre kazanın nedeni freni boşalan tırın duramayarak toplanan kalabalığın arasına dalması olarak gösterildi. Yapılan haberlere göre olay yerinde öncesinde bir tır ile 2 aracın karıştığı kaza yaşandığı, kalabalığın da bu kazaya müdahale etmek ve izlemek isteyen kişilerden oluştuğu belirtildi.

İlk belirlemelere göre kazada 8 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı. Kaza ihbarı sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, kaza yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar en yakın hastanelere sevk edildi. Tırın toplanan kalabalığa çarptıktan sonra önünde bulunan kahvehaneye girdiği ve büyük bir yıkıma neden olduğu belirtiliyor. Yaralıların sağlık durumu hakkında ise henüz açıklama yapılmadı.