Son dakika Türkiye beşik gibi sallanıyor: Manisa'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Manisa - Soma'da 4.3 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.
Son dakika Türkiye beşik gibi sallanıyor: Manisa'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu!

 Son dakika bilgisine göre Manisa’nın Soma ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem medyana geldi. Büyük bir sarsıntıya neden olan deprem, İzmir ve çevre illerde de hissedilerek paniğe neden oldu.

Son Dakika! Manisa’da korkutan deprem!

Türkiye’de peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi’nden bildirilen son dakika bilgisine göre, 17 Temmuz 2022 saat 14:55’te Manisa – Soma’da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği 10.0 km olarak kaydedildi.

Manisa Soma’da yaşanan deprem İzmir başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar, depremin Balıkesir’de de hissedildiğini ifade ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise Manisa – Soma’da meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.8 olarak duyurdu.

Son dakika Türkiye beşik gibi sallanıyor: Manisa'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu!

Manisa’da meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, İzmir ve Bursa gibi çevre illerde de hissedildi. Deprem ile ilgili henüz can ya da mal kaybı bildirilmedi.

4.3 büyüklüğündeki deprem, vatandaşların kısa süreli panik yaşamasına neden oldu.

Öte yandan 16 Temmuz gecesi Antalya Serik’te de 3.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Türkiye’nin farklı illerinde ard arda yaşanan depremler endişeye neden olurken iki ilde de herhangi bir hasar henüz bildirilmedi.

Deprem sonrasında Manisa Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi:

‘’ Merkez üssü Manisa’mızın #Soma ilçesi olan ve bölgemizde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum “ dedi.

Manisa – Soma’da meydana gelen deprem ile ilgili ayrıntılar paylaşıldıkça haberimize ekleyeceğiz.