Survivor'da bir ilk! Bu da oldu! Yarışmaya telefon sokan 2 yarışmacı anında diskalifiye edildi!

2023 tarihinde sezonun en ilginç vedalarından birisi yaşanırken adaya telefon sokmaları gerekçesiyle iki yarışmacı da diskalifiye edildi.
Survivor'da bir ilk! Bu da oldu! Yarışmaya telefon sokan 2 yarışmacı anında diskalifiye edildi!

TV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor'da yeni bir olay yaşandı. Survivor tarihinde bir ilk olan bu olay 2 yarışmacının adaya telefon sokması ile başlarken yarışmacıların diskalifiye olduğu belirtildi. Acun Ilıcalı'nın formatını üstlendiği Survivor eş zamanlı olarak hem Türkiye'de hem de tüm heyecanı ile Yunanistan'da başlarken Survivor Yunanistan'da akılların almadığı bir olay yaşandı. 

2023 tarihinde sezonun en ilginç vedalarından birisi yaşanırken adaya telefon sokmaları gerekçesiyle iki yarışmacı da diskalifiye edildi. Yarışmada birbirinden büyük zorluklarla mücadele eden yarışmalar açlık, kazanmak, kaybetmek, aile özlemi ve sosyalleşememenin verdiği zorluklarla birlikte şampiyonluğa gitmeye çalışırken dünyanın en zor yarışmalarından birisi olarak bilinen Survivor'da akıllara sığmayan bir diskalifiye olayı yaşandı. 

ADAYA TELEFON SOKTULAR!

Türkiye ile eş zamanlı şekilde Yunanistan'da da ekranlara gelen Survivor'da yaşanan diskalifiye olayı gündem oldu. Şimdiye kadar Survivor tarihinde bir ilk yaşanırken Acun Medya'nın üstlenmiş olduğu Survivor Yunanistan'da bu sene All Star düzenleniyor. Yunanistan'da ekranlara gelen Yunanistan All Star'da iki sevilen isim de ekranlara veda etti.

2019 yılında Türkiye Survivor takımından Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan Yunanistan yarışmacısı Katerina Dalaka yarışmadan diskalifiye edildi. Yarışma başlamadan hemen önce adaya gizli bir şekilde telefon soktuğu ortaya çıkan Dalaka yarışmadan atıldı. Dalaka'nın ardından adaya telefon getirdiği tespit edilen bir diğer isim de Asimina Hatziandreou oldu. 

DİSKALİFİYE EDİLDİ!

Her iki yarışmacının da yarışma öncesi adaya telefon gizledikleri ortaya çıkarken bu olay karşısında tek çare diskalifiye oldu. Yarışmanın şartlarına uymayan, diğer yarışmacı arkadaşlarının yoksun kaldığı haberleşme yolundan gizli şekilde faydalanan iki yarışmacının da yarışmadan diskalifiye edilmelerine karar verildi.