Tarım Kredi Market, hafta sonu müjdesini verdi: Peynir 27 TL'ye, OMO deterjan 79 TL'ye düştü!

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında ve diğer alanlarda yaşanan problemler, marketlerde satılan ürünlerin fahiş fiyatlara ulaşmasına sebep oldu. Uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar marketlerin indirim fırsatlarını yakalamaya çalışırlarken beklenen indirim haberi Tarım Kredi'den geldi.
Tarım Kredi Market, hafta sonu müjdesini verdi: Peynir 27 TL'ye, OMO deterjan 79 TL'ye düştü!

Geride bıraktığımız senenin son çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan iniş çıkışlar, gündelik hayata da direkt olarak yansıdı. Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yükselmesine eşlik eden tedarik problemleri, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin fahiş rakamlara ulaşmalarına sebep oldu.

Aralık ayından bu yana nerede ise her gün etiket değiştiren market ürünleri, vatandaşların temel ihtiyaçlarını dahi karşılarken zorlanmalarına yol açtı. Bu durum ile bir nebze olsun baş edebilmek adına zincir marketlerin indirim kampanyalarını araştırmaya başlayan vatandaşlar, Tarım Kredi Market aracılığı ile birçok ihtiyaçlarını daha makul rakamlar karşılığında giderebildi.

Özellikle diğer marketlerde 200 TL üzeri ayçiçek yağı fiyatlandırmalarının olduğu dönemlerde satışa sunduğu 150 TL altı ayçiçek yağı ürünleri ile dikkat çeken Tarım Kredi Market, şu anda da birçok ürün grubunda yaptığı dev indirimler ile sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor.

Hafta sonu alışverişe çıkacak olanlar için iki yeni afiş yayınlayan Tarım Kredi, 30 Temmuz Cumartesi günü itibari ile peynir, deterjan ve havlu kağıt kategorisinde indirime gittiğini duyurdu.

TARIM KREDİ MARKET 30 TEMMUZ CUMARTESİ PEYNİR İNDİRİMİ

Tarım Kredi Market, peynir ürünlerinde 30 Temmuz Cumartesi günü itibari ile indirimli fiyatları ile satışa sunduğu peynir ürünlerini şu şekilde duyurdu:

  • Torku süzme peynir 850 g: 49,90 TL
  • Torku süzme peynir 450 g: 27,90 TL
  • Torku dilimli burger peyniri 350 g: 49,90 TL
  • Torku dilimli tost peyniri 350 g:49,90 TL

TARIM KREDİ MARKET 30 TEMMUZ CUMARTESİ DETERJAN İNDİRİMİ

Tarım Kredi Market, peynir ürünlerinde 30 Temmuz Cumartesi günü itibari ile indirimli fiyatları ile satışa sunduğu deterjan ürünlerini şu şekilde duyurdu:

  • OMO sıvı deterjan beyazlar- renkliler 1950 ml: 64,90 TL
  • OMO Matik beyazlar- renkliler 5,5 kg: 79,90 TL
  • Elit bulaşık deterjanı 4 L: 38,90 TL

TARIM KREDİ MARKET 30 TEMMUZ CUMARTESİ HAVLU KAĞIT İNDİRİMİ

Tarım Kredi Market, peynir ürünlerinde 30 Temmuz Cumartesi günü itibari ile indirimli fiyatları ile satışa sunduğu havlu kağıt ürününü şu şekilde duyurdu:

  • Elit dev havlu 2 katlı: 15,90 TL

Tarım Kredi Market, hafta sonu müjdesini verdi: Peynir 27 TL'ye, OMO deterjan 79 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Market, hafta sonu müjdesini verdi: Peynir 27 TL'ye, OMO deterjan 79 TL'ye düştü!