TCDD personel alımı son dakika 7 ilde tren teşkil işçisi alım ilanı yayımlandı!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından beklenen yeni personel alım ilanı yayımlandı. TCDD tren teşkil işçisi alımı için başvuru şartları neler?
TCDD personel alımı son dakika 7 ilde tren teşkil işçisi alım ilanı yayımlandı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD uzun süredir beklenen yeni iş ilanını duyurdu. İŞKUR üzerinden başvurusu alınacak olan tren teşkili işçisi alımı ilanı için beklenen ilan ise Resmi Gazete ile yayımlandı. 

22 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ilan kapsamında aralarında Gaziantep, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Kars, Tekirdağ ve İstanbul'un yer aldığı 7 ilde toplam 8 tren teşkil işçisi alımı yapılacağı ilan edildi. Söz konusu iş ilanı için başvuru yapma isteyen kişiler işlemlerin İŞKUR üzerinden tamamlayacaklar. 

TCDD PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI! 

Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru kapsamında "TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü işyerlerine belirsiz süreli işçi olarak 8 tren teşkil işçisi alınacaktır. İşgücü taleplerimiz İŞKUR’da 22.11.2022-28.11.2022 tarihleri arasında yayınlanacaktır. Başvuru yapacak adayların bilmesi gereken hususlar, istenilen belgeler, sağlık şartları ve okul bölümleri aşağıda belirtilmiştir" denilerek başvuru şartları açıklandı. 

TCDD personel alımı son dakika 7 ilde tren teşkil işçisi alım ilanı yayımlandı!

Verilen ilana başvuru yaparak işe giren kişiler için en az 5 sene nakil istememe şartı getirilirken 5 senesini dolduranlar tren teşkil işçiliği kadrosu bulunan işyerlerine nakil talebinde bulunma hakkına sahip olacaklar. Tren teşkil işçileri vardiyalı olarak 24 saat esasına göre başvuru yapacaklar.