Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Trabzonspor'da başkanlık yarışı sonuçlandı. Trabzonspor'un yeni başkanı seçilen Ertuğrul Doğan kimdir, nereli?
Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu - Trabzonspor'da yürütülen başkanlık seçimi sonuçlandı. Seçime tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan bordo mavililerin 18. başkanı seçildi. 

Trabzonspor'da Yönetim ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alan Ertuğrul Doğan yapılan seçimlere tek aday olarak girmişti. Ertuğrul Doğan 1127 geçerli oyun 919’unu alarak Trabzonspor’un 18’inci başkanı seçildi.

TRABZONSPOR'UN YENİ BAŞKANI OLAN ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR, NERELİ?

1977 yılında Trabzon’da doğan Sn. Ertuğrul Doğan ilk ve ortaokul öğrenimini memleketinde gördükten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2000 yılında “Doğan Akaryakıt” adı altında madeni yağ ve akaryakıt alanında iş hayatına atıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Ertuğrul Doğan, Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Oltan Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ticaret Odası'nda başkan yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.

ERTUĞRUL DOĞAN'IN YÖNETİM LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz, Birhan Emre Yazıcı

Yedek liste: Ceyhun Eskici, Hüseyin Ekşi, İmdat Yılmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir, Mustafa Atmaca, Ali Beyazlı.

Yeni yönetim listesinde yer alan isimler ile Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un yeni başarıları için mücadele edecek. Yeni yönetim yeterli oyu olarak seçimlerden birinci çıkmayı başarmış oldu.