Trump'ın İlk Eşi ve 3 Çocuğunun Annesi Hayatını Kaybetti! Ivana Trump Kimdir, Neden Öldü?

Eski ABD Başkanı Donald Trump, ilk eşi ve 3 çocuğunun annesi Ivana Trump'ın New York'taki evinde vefat ettiğini duyurdu. Ivana Trump neden öldü, rahatsızlığı neydi?
Trump'ın İlk Eşi ve 3 Çocuğunun Annesi Hayatını Kaybetti! Ivana Trump Kimdir, Neden Öldü?

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ilk eşi ve üç çocuğunun annesi olan Ivana Trump'ın 73 yaşında, New York'taki evinde vefat ettiğini açıkladı. Sosyal medya platformu Truth Social'dan paylaşım yapan Trump, vefat haberini duyurmaktan üzgün olduğunu ifade etti.

Donald Trump ilk eşinin vefat haberini duyurduğu paylaşımında "Ivana Trump'ın New York'taki evinde vefat ettiğini, onu seven birçok kişiye bildirmekten çok üzgünüm. İlham verici bir hayat süren, güzel ve harika bir kadındı. Gururu ve sevinci üç çocuğu Donald Jr, Ivanka ve Eric'ti. Hepimiz onunla gurur duydukça o da çocuklarıyla gurur duyuyordu. Huzur içinde yat Ivana!" ifadelerine yer verdi.

Erci Trump da annesine ilişkin paylaşımında" iş dünyasında bir güç, birinci sınıf bir sporcu, ışıltılı bir güzellik ve şefkatli bir anne ve arkadaş” olduğu ifadelerine yer verdi.

Trump'ın İlk Eşi ve 3 Çocuğunun Annesi Hayatını Kaybetti! Ivana Trump Kimdir, Neden Öldü?

MERDİVENDEN DÜŞTÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

ABD medyasına açıklama yapan yetkililer, Ivana Trump'ın evinde merdivenden düşerek hayatını kaybettiğini duyurdu. New York'ta bulunan evinden kuaföre gitmek için hazırlanan Ivana Trump, St. Topez'de tatile gitmeden önce saç bakımı yaptırmak istiyordu. Olayın da kuaföre gitmek için hazırlandığı sırada meydana geldiği iddia edildi.

IVANA TRUMP KİMDİR?

Çekya doğumlu olan Ivana Trump, 1977 yılında Donald Trump ile evlenmiş ve 15 yıl sonra 1992'de boşanmıştı. Donald Trump, Ivana Trump'ın ikinci eşiydi. Çif 1980 ve 1990 yıllarında New York'ta önemli isimler arasında yer alıyordu.