Tüm Türkiye'de okullar tatil edildi! Milli Eğitim Bakanı açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir açıklama yaparak tüm Türkiye'de okulların tatil edildiğini duyurdu. Okulların tatil edilmesine dair ayrıntıları Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer kamuoyuna açıkladı.
Tüm Türkiye'de okullar tatil edildi! Milli Eğitim Bakanı açıkladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle tüm Türkiye'de teyakkuza geçildi. Depremin faturası çok ağır olunca tüm gözler depremin gerçekleştiği ve etkilediği illere çevrildi. Arama kurtarma çalışmaları sürerken bir taraftan da bazı kararlar alınmaya devam ediliyor. Bu kararlardan sonuncusunu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. 

OKULLAR TATİL!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir son dakika açıklaması yaparak depremden dolayı okulların tatil edilmesine dair bir karar aldıklarını ilan etti. Bu karara göre Türkiye'nin 81 ilinde okullar tatil edildi. Tatil süresi 13 Şubat Pazartesi günü sona erecek. Türkiye'nin tamamında 1 hafta boyunca okullar tatil edildi. Bu süre içerisinde okullarda eğitim devam etmeyecek.

DEPREM VE KIŞ ŞARTLARI ETKİSİ!

Gerçekleşen deprem nedeniyle okulların tatil edildiğine dair bugün bir karar alınmış ve açıklanmıştı. Bazı illerde de kar yağışlarından dolayı okullar tatil edildi. Eğitimde birliğin sağlanması amacıyla tüm Türkiye'de okullar bir hafta tatil edildi. Bu şekilde müfredatlarda iller arasında herhangi bir kayıp meydana gelmeyecek. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün bir açıklama yaparak depremden çok etkilenen illerde 2 hafta, depremden daha az etkilenen illerde de 1 hafta boyunca okulların tatil edildiğini açıklamıştı. Alınan bu kararın ardından akşam saatlerinde yeni bir değerlendirme daha yapıldı. Görülen lüzum üzerine sadece deprem bölgelerinde değil Türkiye'nin 81 ilinde okulların tatil edilmesi kararına varıldı. Bir hafta boyunca okullar kapalı kalacaklar. Gelecek hafta Pazartesi gününden itibaren okullar yeniden açılacak. Ancak depremin etkilediği iller hakkında gelecek hafta yeni bir değerlendirme yapıldıktan sonra karar alınacak.