Türk Hava Yolları uyardı! Şirket adı kullanarak dolandırıcılık tehlikesi

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama ile birlikte kadınlar günü nedeni ile şirket adı kullanarak dolandırıcılık ihtimalinin bulunduğu, bu nedenle de dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.
Türk Hava Yolları uyardı! Şirket adı kullanarak dolandırıcılık tehlikesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile indirimli pek çok kampanyanın yanı sıra bu durumlardan faydalanmak isteyen kişiler de gündeme gelmeye başladı. Özellikle de internet siteleri aracılığı ile ortaya çıkan bu dolandırıcılık gibi olayların yaşandığı ifade edildi. Durum bu şekilde olunca da Türk Hava Yolları, kendi isimlerini kullanarak bu tip dolandırıcılık yöntemlerine başvuran kişilerin önüne geçmek amacı ile tespit edilen yöntemler hakkında uyarılarda bulundu. 

TÜRK HAVA YOLLARI AÇIKLAMA YAPTI! 

Konuya ilişkin Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından sosyal medyada açıklamalar yapılmaya başlandı. Konu hakkında yapılan açıklamaya göre anket doldurarak para kazanma gibi dolandırıcılık yöntemlerinin bulunduğu söylenerek "İnandırıcılığı artırmak için 'Kadınlar Günü' gibi özel günler belirtilerek dikkat çekmeye çalışan bu kişi ve sayfaların THY ve iştirak şirketleri ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur." şeklinde yolcularına uyarılar yaptı.