Türkiye - Tayland voleybol maçı ne zaman, nerede oynanıyor, hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek final maçında Tayland takımı ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Tayland voleybol maçı nerede oynanıyor, ne zaman, hangi kanalda gibi soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.
Türkiye - Tayland voleybol maçı ne zaman, nerede oynanıyor, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye için ter dökecek olan Filenin Sultanları, final maçı için geri sayıma başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımının finaldeki rakibi Tayland olacak. Geçtiğimiz 12 maçtan 7’sinde galibiyet alan filenin sultanları, şimdi de final etabında Tayland ile karşı karşıya gelecek.

Filenin Sultanları maç heyecanı yaşarken, aynı heyecan tüm Türkiye’de de yaşanıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler biletlerini çoktan hazır ederek, sultanlara sahadan destek vermek için hazırlanırken birçok kişi de maçın ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor.

Türkiye – Tayland final maçı hangi kanalda? Türkiye – Tayland voleybol maçını yayınlayacak kanal!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, sezonu 7 galibiyet alarak başarılı bir şekilde sürdürüyor. Şimdi ise tüm nefesler tutulacak ve Filenin Sultanları Tayland takımı ile final maçına çıkacak. Ankara’da yapılacak maç için birçok kişi aylar öncesinden biletlerini aldı ve takıma canlı canlı destek verecek.

Bu maçta filenin sultanları 4 takım arasına adını yazdırabilmek için kıyasıya bir mücadele verecek. Türkiye – Tayland çeyrek final maçı 14 Temmuz Perşembe günü saat 18.30’da Ankara’da oynanacak. Aynı zamanda maçı televizyon ekranlarından takip etmek isteyenler için TRT 1 ekranlarından saat 18.30 itibariyle naklen yayınlanacak.

TRT’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda,

“ Filenin Sultanları Milletler Ligi’nin çeyrek finalinde Tayland ile karşılaşıyor. Türkiye – Tayland voleybol maçı yarın saat 18ç30’da TRT 1’de “ ifadeleri kullanıldı. Maçı canlı izlemek isteyenler, TRT 1 kanalından her saniyesini takip edebilecekler.