Uçuşa geçecek vatandaşlara THY'den dikkat çekici uyarı geldi!

5 Şubat Pazar günü İstanbul'da yaşanması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarıda bulunan THY İstanbul kalkışlı ve varışlı yolculuğu bulunan yolcuları uyardı.
Uçuşa geçecek vatandaşlara THY'den dikkat çekici uyarı geldi!

Kış aylarının gelmesiyle birlikte olumsuz hava şartlarının yakından etkilediği bir kesim de seyahat etmesi gereken vatandaşlar oldu. Seyahat için uçağı tercih eden vatandaşlara THY'den dikkat çekici uyarı geldi. Türk Hava Yolları (THY) yaptığı açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarıda bulunurken seyahat etmeyi düşünen vatandaşlar bu uyarının detaylarını merak etti. 

THY'DEN UYARI GELDİ!

5 Şubat Pazar günü İstanbul'da yaşanması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarıda bulunan THY İstanbul kalkışlı ve varışlı yolculuğu bulunan yolcuları uyardı. Meteoroloji tarafından yapılan hava değerlendirmesi doğrultusunda THY'den ilk uyarı geldi. 

UÇUŞLAR İPTAL OLABİLİR!

Meteoroloji'nin değerlendirmesine göre cumartesi ve pazar günleri yağışlı ve soğuk hava etkili olmaya devam edecek. Bu doğrultuda uyarıda bulunan THY özellikle de İstanbul varışlı ve kalkışlı seyahati bulunan yolculara uyarıda bulundu. Sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan TYH uçuşların iptal olabilme olasılığı karşısında yolculara uyarıda bulunurken şu ifadelere yer verdi;

"İstanbul kalkışlı/varışlı seyahati bulunan yolcularımızın dikkatine; 5 Şubat 2023'te beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarımız yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebilmektedir. Uçuş tarihiniz yaklaştığında uçuş durumunuzu internet sitesinden kontrol etmenizi rica ederiz."

Gündemi yakından takip etmek için avazturk.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.