WhatsApp'ta mesaj gönderen kişiye okundu bilgisi gitmeden mesaj okumanın yöntemi

WhatsApp üzerinden size mesaj gönderen birinin mesajlarını okuyup karşı taraftaki kişiye bildirim gitmesini istemiyorsanız artık bu özellik ile bu mümkün hale geldi.
WhatsApp'ta mesaj gönderen kişiye okundu bilgisi gitmeden mesaj okumanın yöntemi

WhatsApp'ta mesaj gönderen kişiye okundu bilgisi gitmeden mesaj okumanın yöntemi: WhatsApp'ta size mesaj gönderen kişiye okundu bilgisi gitmeden mesajları okumanızı sağlayan bu yöntem büyük rahatlık sağlayacak. Bunun için WhatsApp uygulamasının gizlilik seçenekleri ve bir de uçak modu yardımı gerekmektedir. 

WhatsApp birçok insan tarafından kullanılan dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. Her geçen gün yeni özellik ekleyen WhatsApp uygulamasında sohbet mesajlarının gönderen kişi tarafına okundu bilgisi gitmeden okunması için de bir gizlilik özelliğine sahip. Bu özellik ile okundu bilgisi yani mavi tiki kapatma gibi bir fırsat sunuyor. 

Söz konusu özelliğin kapanmasıyla birlikte gönderen kişiye okundu bilgisi gitmeden mesajlarını okuyabileceksiniz. Aynı zamanda gönderdiğiniz mesaj da karşı taraf size bilgilendirme yapmadan okuyabilecektir. Yani bu özelliği kullandığınız zamanlarda sizin okundu bilgisi göndermeden mesajlarınızı okuduğunuz gibi karşı tarafın da sizin mesajlarınızı bilgi göndermeden okuyabileceğini unutmayın. 

Eğer bir gruba katılmışsanız burada okunan mesajların okundu bilgisi gruptaki herkese gidiyor. Yani bu özellik gruplarda çalışmıyor. Peki söz konusu özellik nasıl açılır?

OKUNDU BİLGİSİ NASIL KAPATILIR?

Akıllı telefonlarınızda WhatsApp uygulamasını açın. Ayarlar kısmına tıklayın. Gizlilik seçeneğini seçin. Okundu bilgilerine girin. Daha sonra düğmeyi kapatıp devre dışı bıraktığınızdan emin olun. İşte bu kadar basit. Artık okuduğunuz mesajların okundu bilgisi karşı tarafa ulaşmayacaktır. Siz okuduğunuz mesaja istediğiniz zaman görüldü atmadan yanıt verebileceksiniz.