Yeni kabine toplantısı bugün ne zaman yapılacak, saat kaçta bitecek açıklanacak belli oldu!

Masada EYT araç muayene ücretleri yeni doğalgaz müjdesi var! 2022 yılının son kabine toplantısı için gözler Cumhurbaşkanı Külliyesine çevrilirken Erdoğan tarafından verilecek müjde ne? sorusu da gündeme gelmişti.
Yeni kabine toplantısı bugün ne zaman yapılacak, saat kaçta bitecek açıklanacak belli oldu!

2022 senesinin son kabine toplantısı için gözler bugün bir kere daha Beştepe'ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "kabine toplantısının ardından yeni müjdelerim var" açıklaması da büyük heyecan yaratmış ve kabine toplantısına dair merakı arttırmıştı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi merakla beklenen kabine toplantısı saatini duyurdu. Yılın en kritik kabine toplantısı olarak kabul edilen toplantıda bugün masada milyonlarca kişinin yakından takip ettiği EYT başta olmak üzere çok sayıda önemli konu olacak. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjde açıklayacak. 

26 ARALIK 2022 PAZARTESİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük programı açıklandı. Açıklanan program dahilinde Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ilk olarak saat 14:00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh’i kabul edecek. Ardından saat 15:00 itibari ile ise milyonların beklediği kabine toplantısına başkanlık edecek. 

Yeni kabine toplantısı bugün ne zaman yapılacak, saat kaçta bitecek açıklanacak belli oldu!

KABİNEDE BUGÜN ELE ALINACAK, MASADAKİ KONULAR NELER?

Bugün kabinenin en önemli gündem maddesi EYT olarak öne çıkarken EYT'de yaş sınırı, staj ve çıraklık sigortası, doğum ve askerlik borçlanması gibi konular masaya yatırılacak. Buna ek olarak asgari ücrete yapılan zam sonrası işverene verilecek olan destek, fahiş fiyatla mücadele, araç muayene ücretlerine indirim ve yeni doğalgaz müjdesi gibi pek çok konu kabine sonrası yapılacak olan ulusa sesleniş konuşmasında Erdoğan tarafından duyurulacak.