Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a saldırı! 3 bıçak darbesiyle yere yığıldı!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz bugün Ankara’da parti genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Öztürk Yılmaz’ın tedavi için hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a saldırı! 3 bıçak darbesiyle yere yığıldı!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz bugün parti genel merkeziyle kendisiyle görüşmeye gelen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Öztürk Yılmaz kalçasından yararlanırken kendisine saldıran şahsın ise hemen olay yerinden kaçtığı bildirildi. Saldırının sonucunda yere yığılan Öztürk Yılmaz ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YENİLİK PARTİSİ'NDEN SALDIRI AÇIKLAMASI!

Öztürk Yılmaz’ın uğradığı bıçaklı saldırıya ilişkin Yenilik Partisi tarafından bir açıklama yapılarak, “13. Cumhurbaşkanlığı adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz bugün ofisinde bıçaklı saldırıya uğramıştır. Kendisi hastanede tedavi altına alınmış ve herhangi bir hayati tehlikesi yoktur.” denildi.

ÇAY İKRAM ETMEK İSTEMİŞ, BIÇAKLA BOĞAZINA SARILMIŞ

Geçmişte CHP’den milletvekili olan Öztürk Yılmaz’ın uğradığı bıçaklı saldırıya dair CHP’nin Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt de bir açıklama yaparak, “Yenilik partisi genel merkezinin alt katında ofisim var. Olay sırasında ofisteydim. Duyduğum gürültü sonrasında yukarıya çıktım. Öztürk Yılmaz’ın yerde yattığını gördüm. Kendisi bana saldırganı normal bir vatandaş zannettiğini, çay ikram etmek istediğini ama adamın bıçağını çıkararak boynunu kesmeye kalktığını söyledi. Kendisinin gayreti ile sadece baldırından 3 bıçak darbesi almış.” dedi.

ÖZTÜRK YILMAZ’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Parti genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğrayan Öztürk Yılmaz’ın sağlık durumu da merak ediliyor. Verilen son bilgilere göre özel bir hastanede Öztürk Yılmaz’ın tedavisi yapılıyor. Doktorların aktardıklarına göre Öztürk Yılmaz’ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor ve bugün hastaneden çıkabileceği iletildi. Öztürk Yılmaz'ın sağlık durumuna dair ilerleyen saatlerde çok daha kapsamlı bir açıklama yapılacağı öğrenildi. Yenilik Partisi'nin bu konuda bilgilendirme yapacağı açıklandı.