Zeynep Bastık'ın Urla'daki lüks evinin fiyatını duyanlar şok oluyor!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın İzmir Urla’daki evinin fiyatı dudak uçuklatıyor. Kazançları ile gündeme gelen şarkıcı son günlerde gayrimenkul yatırımları ile konuşulmaya başlandı.
Zeynep Bastık'ın Urla'daki lüks evinin fiyatını duyanlar şok oluyor!

Türkiye’de sanatçıların gayrimenkul yatırımları gündeme gelmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımı ile dikkat çeken isimler arasında ünlü şarkıcı Zeynep Bastık da yer alıyor. Yüksek kazanca sahip sanatçılar arasında yer alan Zeynep Bastık ülke genelinde etkinliklerin de aranılan yüzü oldu. Yoğun bir iş temposu içerisinde günlerini geçiren Zeynep Bastık’ın kazançları ile emlak yatırımı yaptığı biliniyor.

GENÇ YAŞTA SERVET SAHİBİ OLDU!

Zeynep Bastık kısa bir süre içerisinde en çok kazanan isimler arasına girdi. Yoğun bir konser programı olan Zeynep Bastık’ın konser başına 500 Bin TL aldığı konuşuyor. Kazançları bununla da sınırlı kalmayan Zeynep Bastık’ın youtube üzerinden de çok yüksek tutarlarda gelir elde ettiği biliniyor. Youtube’dan da ciddi bir kazancı olan Zeynep Bastık genç yaşında yatırım yapmaya başladı.

ZEYNEP BASTIK’IN EVİ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

Zeynep Bastık son günlerde İzmir Urla’daki evi ile de çok konuşulmaya başlandı. Sosyal medya hesaplarından evdeki fotoğraflarını paylaşan genç şarkıcının evi görenleri büyülüyor. Daha 29 yaşında lüks bir ev sahibi olan Zeynep Bastık Urla’da doğa ile iç içe bir evde çalışmadığı zamanları geçiriyor. Ev için 40 Milyon TL’lik değer biçilirken ünlü şarkıcının tek gayrimenkulünün bu olmadığı da biliniyor.

GAYRİMENKUL YATIRIMLARINI PROFESYONEL BİR EKİPLE YAPIYOR

Ünlü şarkıcı Zeynep bastık kazançlarını gayrimenkulde değerlendirmeye devam ediyor. Kazançlı gelebilecek yatırımlar yapmak isteyen ünlü şarkıcının profesyonel bir ekip ile çalıştığı ve onların yönlendirmesi ile Türkiye’nin önemli merkezlerinden arsa, ev, iş yeri gibi gayrimenkuller satın aldığı iddia ediliyor. İzmir çevresinde emlak yatırımlarını yoğunlaştıran Zeynep Bastık’ın şimdiden geleceğini garanti altına aldığı belirtiliyor.