İş Bankası Kobi Destek Kredisi Oranlarını Düşürdü ! Günde 123 TL Ödeme İle Kobi Kredisi İş Bankası'nda

İş Bankası Türk Lirası cinsinden kullanılacak KOBİ kredilerinde faiz oranını düşürdü.Taksitli ticari kredi şeklinde kullanılacak 36 ay vadeli 100.000 TL için günlük ödeme tutarı 123 TL’ye kadar düştü.
İş Bankası Kobi Destek Kredisi Oranlarını Düşürdü ! Günde 123 TL Ödeme İle Kobi Kredisi İş Bankası'nda

İş Bankası, Türk Lirası cinsinden kullanılacak KOBİ kredilerinde faiz oranını düşürdü. Taksitli ticari kredi şeklinde kullanılacak 36 ay vadeli 100.000 TL için günlük ödeme tutarı 123 TL’ye kadar düştü. İşletme giderlerini ya da üretim ve hizmet masraflarını karşılamak için krediye ihtiyaç duyan firmalar, İş Bankası’nın bu eşsiz kredi kampanyasından yararlanabilmekte.

3 Yıl Vadeli 100.000 TL Kobi Kredisi Günde Sadece 123 TL’ye !

3 yıl vadeli 100.000 TL taksitli ticari kredide faiz oranı %1,56’ya kadar düşürüldü. Bu da 100.000 TL kredi çekecek bir firmanın aylık ödemesinin 3.698,85 TL olacağı anlamına geliyor. Elbette diğer bankalar gibi İş Bankası da KOBİ ve ticari kredi oranlarını müşteri verimliliğine göre belirlemekte. Firmanın mevduat ortalaması, toplam memzuç riski, temerrüde düşme oranı gibi etkenler, ticari kredilerde oranın belirlenmesinde son derece önemli.

İş Bankası KOBİ Kredisi Başvurusu

İş Bankası KOBİ kredisi başvurusunda bulunmak üzere gerekli evraklarla beraber dilediğiniz İş Bankası şubesine başvurabilirsiniz. Ticari işlemleriniz için çalıştığınız ana şubenize giderek de başvuruda bulunabilirsiniz.

İş Bankası Kobi Destek Kredisi Oranlarını Düşürdü ! Günde 123 TL Ödeme İle Kobi Kredisi İş Bankası'nda

Eğer İş Bankası’nda ticari hesabınız bulunmuyorsa aşağıdaki belgeleri kullanarak hemen hesap açabilirsiniz;

· Firma vergi levhası

· Firma imza sirküleri

· Ortaklara ait kimlik görüntüsü

· Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi

KOBİ kredi başvurusunda ise evrak sayısı biraz daha fazla. Banka, başvuru yapacak KOBİ firmalara genel bir limit tanımlayacağı için daha fazla detay isteyebilmekte. KOBİ kredisi için istenen evrakları şu şekilde sıralayabiliriz;

· Vergi levhası

· İmza sirküleri (ticari firmalar için)

· İmza beyannamesi (şahıs firmaları için)

· Ticaret Sicil Gazetesi (sermaye ve ortaklık bilgisi içerecek şekilde)

· Son 3 yıla ait detay mizan ve vergi beyannameleri (gerçek usuldeki firmalar için)

· Son 3 yıla ait işletme defteri hesap özeti (basit usulde firmalar için)

Bu evraklardan bazıları şahıs firmalarına özelken bazıları da Ltd. Şti ya da A.Ş gibi ticari firmalara özgüdür. Örneğin; firmalar için imza sirküleri çıkarılırken şahıs firmalarında bu belgenin yerini imza beyannamesi almakta. Başvuru sonrasında tüm ticari faaliyetleriniz için İş Bankası tarafından tahsis edilen limiti kullanabilirsiniz.