Beşiktaş Abbasağa Projesi İçin Kiler GYO ve TOKİ Anlaştı!

Kiler GYO ile TOKİ arasında beklenen imza atıldı. Beşiktaş Abbasağa projesi için ilk adım atıldı.
Beşiktaş Abbasağa Projesi İçin Kiler GYO ve TOKİ Anlaştı!

İstanbul'un en önemli bölgeleri arasında yer alan Beşiktaş Abbasağa bölgesinde yapılacak olan dev proje için sonunda beklenen müjdeli haber geldi.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki en büyük markalarından biri olan Kiler GYO ve Biskon Yapı ortaklığı tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ arasında proje için imza atıldığı ilan edildi.

KİLER GYO TARAFINDAN KAP ÜZERİNDEN AÇIKLAMA METNİ YAYIMLANDI!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi İmzalanması hakkında Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP üzerinden özel bir açıklama yayımladı.

Yayımlanan açıklama metninde "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi sonucu arsa üzerinde geliştirilecek proje kapsamında Şirketimiz payı %99 olan Beşiktaş Abbasağa Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Abbasağa Projesi İçin Kiler GYO ve TOKİ Anlaştı!

DEV PROJEDE İLK İMZALAR ATILDI!

KAP üzerinden yapılan açıklama kapsamında İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi için ilk adımın atıldığı ilan edilmiş oldu.

Söz konusu açıklamada ihale bedeli Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam geliri olarak 1.450.000.000 TL olarak ilan edilirken T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açılan ihaleyi kazanan ise Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı & Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı olarak ilan edildi.

Dev projede ihale sürecinin tamamlanması ile beraber ilk adım olarak taraflar arasında sözleşme imzalanacak. Sonrasında ise yer teslimi yapılacak ve projenin inşaatına başlanacak. Hızla ilerlemesi planlanan proje kapsamında uzun süredir sürümcemede bekleyen bir projede daha karar verilmiş ve süreç başlatılmış oldu. Yer teslimi ve sözleşme adımlarının mümkün olan en kısa sürede atılması bekleniyor.