Emlak Konut Güvencesi İle Karat 34 Projesinden Vade Farksız Konut Sahibi Olma Fırsatı!

İstanbul'da Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Karat 34 projesi ile hem yatırım yapmak isteyenlere hem de ikamet edecekleri nezih bir ev arayanlara cazip imkanlarla yeni fırsatlar sunuluyor.
Emlak Konut Güvencesi İle Karat 34 Projesinden Vade Farksız Konut Sahibi Olma Fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile Türkiye'de bazı konut projelerinin yapım ve satış aşamalarına devam ediliyor. Bu konut projelerinden birisi de İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda Karat 34 ismiyle inşa ediliyor.

OFİS VE REZİDANSLAR AYNI PROJEDE BİRLEŞİYOR

Doğa Şehircilik ve Başyapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Karat 34 konut projesi ofis ve rezisdansların birleştiği karma bir yaşam alanı sunması açısından dikkatleri toplamayı başarıyor.

KARAT 34: AVANTAJLI LOKASYON

Atatürk Havalimanı'na yakın bir konumda inşa edilen Karat 34'te tüm beklentilerin karşılanabilmesi için tüm detaylar düşünüldü. E5 ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ve metro ile metrobüs imkanlarıyla direkt ulaşım sağlanabilmesi projeyi öne çıkaran niteliklerden gösteriliyor.

Emlak Konut Güvencesi İle Karat 34 Projesinden Vade Farksız Konut Sahibi Olma Fırsatı!

Karat 34 projesi ile alışveriş ve sosyal alanlar, eğitim ve sağlık kurumları, Uluslar arası kongre ve fuar alanı, ticaret merkezleri gibi ihtiyaç duyulan her imkana çok yakın bir alanda konumlanabiliyorsunuz.

TÜM İHTİYAÇLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Ofislerle rezidansların çok yakın olması ile işleri ile evlerini yakın tutmak isteyenler için Karat 34 adeta biçilmiş kaftan oluyor. Ayrıca proje içerisinde restoran, kafe, yüzme havuzu, spor salonları ve diğer sosyal ve ticari alanlar kolay kolay bulunamayacak imkanları bir arada sunuyor.

21438 METREKARELİK ALANDA İNŞA EDİLİYOR

Karat 34 konut projesi 21.438 metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. Toplam 6 blok olarak tasarlanan yapıların 3 tanesi ofis, 3 tanesi de rezidans olarak tasarlandı. Bu projeden bir şehir hayatının tüm konforu bulunabiliyor. Aynı zamanda şehirden uzak bir doğa huzuru da projeye işlendi.

Karat 34 projesi aynı zamanda çevrerci bir proje olması açısından dikkat çekiyor. Projenin ticari blokları dünya genelinde güvenilir ve saygın olarak değerlendirilen Yeşil Bina sertifika sistemlerinden olan Leed Gold Sertifikası'na aday oldu.

Emlak Konut Güvencesi İle Karat 34 Projesinden Vade Farksız Konut Sahibi Olma Fırsatı!

PROJEDEKİ DAİRELERİN BÜYÜKLÜKLERİ

Karat 34 projesi kapsamında inşa edilen dairelerin büyüklükleri şöyle açıklandı:

-1+0: 35 metrekare
-1+1 B Blok: 81 metrekare
-1+1 B Blok: 91 metrekare
-1+1 B Blok Dubleks: 87 metrekare
-1+1 C Blok: 54 metrekare
-1+1 C Blok: 73 metrekare
-2+1 A Blok: 129 metrekare
-3+1 A Blok: 267 metrekare

EMLAK GYO'DAN ÖDEME KOLAYLIKLARI!

Emlak Konut GYO güvencesi ile yapılan konutlarda gerçekleştirilen satışlarda bazı ödeme kolaylıkları sağlanıyor. Buna göre peşin satış koşulu ile konut satın alacaklar satış bedeli üzerinden yüzde 20'lik indirim ile karşılaşıyorlar. İndirimli satış bedelinin yüzde 10'unu ödeyen vatandaşlar kalan tutarın tamamınıu 3 ay içerisinde ödeyebiliyorlar.

Emlak Konut Güvencesi İle Karat 34 Projesinden Vade Farksız Konut Sahibi Olma Fırsatı!

Vade farksız satış koşulu ile ödeme yapacak olan vatandaşlar satış bedelinin yüzde 10'unu peşin ve yüzde 10'unu da 3 ay içerisinde ödüyorlar. Kalan tutarı ise 12 ay ödemesiz toplam 48 ayda vade farksız taksitler halinde ödeyebiliyorlar.

Vadeli satış koşulu ile yapılan satışlarda ise satış bedelinin yüzde 10'unun peşin, yüzde 10'unun da 3 ay içerisinde ödenmesi ile kalan tutar 12 ay ödemesiz toplamda 72 ay aylık yüzde 0,50 vade farkı ile taksitlendiriliyor. 12 ay ödemesiz toplam 120 ay vadelendirmek isteyenlere ise aylık 0,99 vade farkıyla taksitlendirme yapılıyor.