KİPTAŞ Pendik Konut Projesi İçin Düğmeye Bastı!

İstanbul'da ucuz ev sahibi olmak isteyenlere hitap eden KİPTAŞ Pendik konut projesi için düğmeye bastı, çalışmalar başladı.
KİPTAŞ Pendik Konut Projesi İçin Düğmeye Bastı!

İstanbul'da konut fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ederken ev sahibi olmak ta zorlaşıyor. Süreçte vatandaşın en büyük destekçisi ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ oldu.

İstanbullulara yeni ucuz konut müjdesi veren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Meydan Projesi sonrasında bu seferde Pendik bölgesinde yeni bir konut projesi daha yapılacağını duyurdu.

İSTANBUL'DA YENİ KONUT PROJESİ İÇİN KİPTAŞ PENDİK BÖLGESİNİ SEÇTİ!

Yeni konut fiyatlarının bazı bölgelerde ortalama 1 milyon lira gibi çılgın rakamlara ulaştığı İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen kişilerin en büyük umudu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ ile İBB iştiraki olan KİPTAŞ oldu. Dar gelirli vatandaşlara yönelik özel konut projeleri üreten iki kurumun da vermiş olduğu satış ilanlarına yoğun başvuru yapılıyor.

Geride bıraktığımız ay Tuzla Meydan Projesi için yoğun başvuru alan KİPTAŞ bu seferde Pendiklilere müjdeli haber verdi.

KİPTAŞ Pendik Konut Projesi İçin Düğmeye Bastı!

Kurt yapmış olduğu paylaşımında "#SosyalKonut ve #Dönüşüm projelerimize kaynak yaratmak için Pendik’te üreteceğimiz projenin çalışmaları bitmek üzere! Farklı konut tiplerine sahip, tasarımı ve donatılarıyla fark yaratacak yeni projemiz yine çevre dostu olacak" ifadelerini kullanarak yeni projenin Pendik bölgesinde yapılacağını duyurdu.

KİPTAŞ olarak Pendik'te yeni proje üreteceklerini duyuran Kurt yeni projenin çevre dostu olacağını dile getirdi. Proje hakkında merak edilen detayların yakın bir tarihte ilan edilmesi beklenirken KİPTAŞ konut projeleri hakkındaki merak edilen detayları emlak365.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

KİPTAŞ TUZLA MEYDAN KONUT PROJESİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Pendik için yeni konut projesi müjdesi veren KİPTAŞ Tuzla Meydan Konut projesi hakkında da çalışmalara devam ediyor. Projede hatırlanacağı üzere 1 Haziran 2021 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı bir temel atma töreni düzenlenmişti.

KİPTAŞ Pendik Konut Projesi İçin Düğmeye Bastı!

Proje kapsamında 149 adet konutun yanı sıra 9 adet ticari birimde üretiliyor. KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler konut projesi hakkında da hatırlanacağı üzere Ali Kurt geride bıraktığımız günlerde açıklama yapmış ve projenin teslim tarihini öne çekeceklerini duyurmuştu. Söz konusu projede konut fiyatları 264 bin liradan başlarken kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlenmişti.