Folkart Vega Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projeleri arasında yer alan Folkart Vega konut projesi hem lokasyonu hem de uygun fiyatları ile dikkat çekmeye devam ediyor...
Folkart Vega Nerede, Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projeleri arasında yer alan Folkart Vega konut projesi hem lokasyonu hem de uygun fiyatları ile dikkat çekmeye devam ediyor...

Yükselen konut fiyatları ile dikkat çeken İzmir yeni konut projeleri ile yakaladığı bu havayı artarak sürdürmeye kararlı görünüyor. Folkart Yapı tarafnıdan İzmir'de gerçekleştirlecek olan Folkart Vega konut projesi satışları 21 Eylül tarihinden itibaren gerçekleştirilmeye başlanacak.



Folkart Vega Projesi Nerede?



Folkart Vega konut projesi İzmir körfezinin tam karşısında yer alıyor. İzmir'in en değerli iki bölgesi olarak kabul edilen Alsancak ile Halkapınar arasında yer alan proje "Yıldızlar kadar parlak, İzmir kadar eşsiz" sloganı ile satışa sunulacak.



Proje lansmanı 21 Eylül tarihinde yapılırken Folkart Vega fiyatları da bu tarihte ilan edilmiş olacak. 850 milyon liralık dev bir yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan proje karma konut projesi olarak tasarlanırken proje kapsamında 843 adet daire ve rezidans daire ile 57 adet ticari ünite üretilecek.



Projede gerçek deniz kumu kullanılarak yapılan yapay plaj ile gerçek deniz keyfini sunan havuza bile yer verilecek. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Yıllardır yaptığımız yatırımlar, güzel İzmir ile bütünleşirken, yeni projemiz yine İzmir'e yeni bir güzellik katarak, İzmir'de yeni bir yıldız yaratacak.



Yatırım kararlılığını sürdüren Folkart'ın bu yeni projesinin, tüm yatırımcılar için de, yeni ve kaçırılmaz bir fırsat olacağını düşünüyoruz" dİyerek projelerine olan güvenlerini gözler önüne serdi. Folkart Vega konut projesi lansmanı 21 Eylül tarihinde yapılacak ve konut fiyatları ile teslim tarihi başta olmak üzere tüm detaylar bu tarihte açıklanacak.



Emlak365.com