İzmir'in Yeni Yaşam Alanı Folkart Time Yükselmeye Devam Ediyor

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile markalı konut projelerinin sayı olarak her geçen gün arttığı İzmir ses getiren başarılı projelere de ev sahipliği yapıyor.
İzmir'in Yeni Yaşam Alanı Folkart Time Yükselmeye Devam Ediyor

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile markalı konut projelerinin sayı olarak her geçen gün arttığı İzmir ses getiren başarılı projelere de ev sahipliği yapıyor.

Bunlardan biri olarak öne çıkan Folkart Time karma konut projesi içerisinde konuttan ofise, alışveriş merkezinden ticari ünitelere kadar pek çok seçenek sunuluyor. İzmir'in en gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Bornova'da yer alan konut projesi sadece yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Folkart Time Nerede?


Folkart Time Türkiye'nin göz bebeği şehirlerinden biri olan İzmir'in merkez ilçesi Bornova sınırları içerisinde yer alıyor. İzmir Yeni Kent Merkezi Bölgesi içerisinde yükselen proje şu anda yapım aşamasında olan İstanbul - İzmir otobanının hizmete girmesi ile beraber değerine değer katacak. Bu nedenle İzmir'de yatırım için konut projesi arayan kişilere hitap eden proje kısa sürede yatırımınızın karşılığını alma potansiyelinizin son derece yüksek olduğu bir proje olarak kabul ediliyor. Sanayi metro durağına komşu olan proje ulaşım olanakları ile de öne çıkmayı başarıyor.

Folkart Time Daire / Ofis Fiyatları Ne Kadar?


Projede yer alan konutlar kadar ofislerde oldukça yoğun ilgi görüyor. Folkart Time projesinde toplamda 369 adet konut satışa sunulurken aynı projede yer alan ofis sayısı ise 271 adet olarak belirtiliyor. Yine aynı proje kapsamında 46 adet ticari birimde satışa sunuluyor. Folkart Time daire fiyatları 277 bin liradan başlıyor. Projede yer alan 1+0 stüdyo daireler 277 bin lira ile 339 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Folkart Time 1+1 daire fiyatları ise 369 bin liradan başlıyor ve 599 bin liraya kadar yükseliyor. Folkart Time 2+1 daire fiyatları ise 649 bin liradan başlıyor ve 719 bin liraya kadar çıkıyor. Folkart Time 3+1 daire fiyatları 1 milyon 49 bin liradan başlarken 1 milyon 263 bin lira aralığında bulunuyor. Folkart Time ofis fiyatları ise 432 bin liradan başlıyor ve seçilen ofisin büyüklüğüne bağlı olarak 1 milyon 87 bin liraya kadar çıkıyor. Avantajlı satış fiyatlarının yanı sıra aynı zamanda proje avantajlı ödeme koşulları da sunuyor. Kredi desteği almak isteyen kişiler için Folkart Time 0,69 faiz oranından başlayan kredi kampanyası sunarken yine sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek projeden taşınmaz satın alabiliyorsunuz.