Livin İzmir Projesi İçin Satışlar Resmen Başladı

İzmir konut projeleri ile kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken Cengiz İnşaat dev bir projeye imza atıyor.
Livin İzmir Projesi İçin Satışlar Resmen Başladı

İzmir konut projeleri ile kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken Cengiz İnşaat dev bir projeye imza atıyor.

Daha öncede İstanbul Yeni Havalimanı müteahhidi olarak ismini duyuran Cengiz İnşaat tarafından gerçekleştirilecek olan Livin İzmir konut projesi lansman çalışmaları ile adından söz ettirmeye başladı. Aynı zamanda Cengiz İnşaat tarafından gerçekleştirilecek olan ilk konut projesi olma özelliğine sahip olacak olan Livin İzmir projesi diğer konut projelerinden farklı olarak kaba inşaatı tamamlandıktan sonra satışa sunuldu.

Livin İzmir Projesi Nerede?


Adından sıklıkla söz edilecek gibi görünen Livin İzmir konut projesi ,İzmir'in Karşıyaka ilçesi sınırları içerisinde yer alıyor. Daha öncede pek çok markalı konut projesine ev sahipliği yapan Mavişehir içerisinde yer alan projenin yakın çevresinde çok sayıda alışveriş merkezi, eğitim kurumu ve ulaşıma aracı yer alıyor. Eşsiz güzelliğe sahip olan İzmir denizinin manzarasını pencerelerinize taşıyacak olan proje sahip olduğu avantajlı konumu ile de tercih edilecek gibi görünüyor.

Livin İzmir Projesi Fiyatları Ne Kadar?


Projede Cengiz İnşaat 1+1 daire tipi, 2+1 daire tipi ve 3+1 daire, 4+1 daire, 5+1 daire ve 5+2 daire tipi olmak üzere 6 farklı daire tipi sunuyor. Livin İzmir 1+1 daire fiyatı için 630 bin liralık başlangıç fiyatı uygularken, Livin İzmir 2+1 daire fiyatı başlangıcı olarak ise 1 milyon 110 bin liralık sınırı tercih ediyor. Projede yer alan 3+1 dairelerden satın almak için ise Livin İzmir 3+1 daire fiyatı için ise 1 milyon 400 bin liralık liste başlangıç fiyatı bulunuyor. Projenin toplam maliyeti olarak ise 700 milyon lira rakamı açıklanmış durumda. Projede yer alan dairelerin ortalama metrekare fiyatları dikkate alındığında ise metrekaresinin 8 bin lira olduğu görülüyor.

Livin İzmir Projesi Ne Zaman Teslim Edilecek?


Şu anda kaba inşaatın tamamlandığı projede çalışmalar tüm hızı ile devam ederken projenin 2019 yılının Mart ayında teslim edilmesi bekleniyor. Livin İzmir projesi ile beraber toplamda 366 adet konut ve 33 adet ticari ünite üretilecek. Ancak üretilen ticari üniteler satılmayacak ve Cengiz İnşaat tarafından kiraya verilerek kira geliri elde edilecek. Üretilecek olan 366 adet konutun büyük bir bölümü kule bloku üzerinde yer alırken yine bu kuleye eşlik edecek 7 adet konut blokuda yer alacak. Ancak konut bloklarının yüksekliği en düşük 3 en fazla 7 katlı olarak planlanacak. Projeden daire almak isteyen kişiler isterlerse daire bedelinin yüzde 80'i oranında banka kredisi kullanabilecek.

Emlak365.com | Ankara