NEF Yapı Milyarlık 3 Konut Projesi İle İzmir 'e Yatırıma Hazır!

Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan NEF Yapı İzmir inşaat sektörüne 3 dev proje ile girmeye hazırlanıyor.
NEF Yapı Milyarlık 3 Konut Projesi İle İzmir 'e Yatırıma Hazır!

Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan NEF Yapı İzmir inşaat sektörüne 3 dev proje ile girmeye hazırlanıyor.

NEF Alaçatı Projesi Çok Konuşulacak



Yeni NEF projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur fizibiletisi 1,1 milyar lira olan 3 yeni proje ile ilk kez İzmir gayrimenkul sektörüne giriş yapmaya hazırlandıkları müjdesini verdi. Projelerden iki tanesi İzmir'in merkez ilçelerine yapılacak olan rezidans projeleri olarak tasarlanırken bir tanesi ise NEF Alaçatı projesi olacak.



NEF Alaçatı Projesi Ne Zaman Başlayacak



İzmirliler'de büyük heyecan yaratan NEF Alaçatı projesi hakkında da açıklamalarda bulunan Timur projeye 2019 yılının yaz ayında başlangıç yapacakları müjdesini verdi. İzmir'in sürekli olarak göç alan bir şehir olduğunu dile getiren Erden Timur bu nedenle konut ihtiyacının da arttığını söyleyerek İzmir'de konut projesi yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.



İnşaat sektörü hakkındaki genel görüşlerini de paylaşayan Timur bundan sonra dövizle satışa ağırlık vereceklerini belirterek "Sektörde hard currency imkanı var. Boğaz hattı, Bodrum gibi yerler döviz ile satılıyor. Dövizli satışlarımızın yarısını ilk 5 ayda gerçekleştirdik. Hatta biraz üzerindeyiz. Döviz gelirlerinin toplam gelire oranının yıl içindeki ortalaması ile ilgili hedefimiz yüzde 30’un üstü. Bodrum’da satışa konu ciddi envanterimiz var" ifadelerine yer vererek döviz geliri hedefli olarak yeni çalışma politikaları üreteceklerini dile getirdi.



NEF İzmir konut projeleri başta olmak üzere tüm konut projeleri ve TOKİ satış ilanları ile duyurularını kolaylıkla takip etmek için bizi emlak365.com Facebook sayfamız üzerinden de takip edebilirsiniz.