Sirius Florida Çiğli konut projesi lansman fırsatları ile satışa çıktı

İzmir'in en gözde yerleşim bölgeleri arasında gösterilen Çiğli'de yükselecek konut projesi Sirius Florida konut projesi için lansmana özel fırsatlar sunuldu.
Sirius Florida Çiğli konut projesi lansman fırsatları ile satışa çıktı

Sirius Florida Çiğli konut projesi lansman fırsatları ile satışa çıktı - İzmir'de satılık konut projesi arayan kişilere hitap eden Sirius Florida konut projesi için beklenen lansman dönemi başladı. 

Çiğli bölgesinde 9 konut projesini tamamlayarak teslim eden Sirius İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Sirius Florida konut projesi için lansmana özel fırsat dönemi başladı. İzmir manzaralı konut projesi için Flat ve Loft Daire seçenekleri sunuldu. 

SİRİUS FLORİDA ÇİĞLİ KONUT PROJESİ NEREDE?

Toplam 5 blokta yükselmesi planlanan 166 daireden oluşacak Flat ve Loft Daire seçenekleri kapsamında Sirius Florida Çiğli konut projesi için başvurular başladı. Nezih ve modern bir yaşamı sunmak için projede 2+1 ve 3+1 bahçeli dubleks ve çatı penthouse gibi farklı daire seçenekleri de yer alacak. 

Yeni Evim Kampanyası kapsamında satışa sunulan projede 0.69 faiz oranı ile 180 ay vadeli konut satışı yapılırken projenin tahmini teslim tarihi 2025 yılı olarak ilan edildi. Proje hakkında açıklama yapan Barış Öncü “Her dairede yerden ısıtma, ankastre, asma tavan gibi donanımları artık standart olarak sunuyoruz. Her evin 1 kapalı otoparkı olacak. Proje içinde toplam bin metrekarelik açık havuz ve dinlenme alanı yer alacak" diyerek tesisin sosyal donatılar açısından da geniş bir seçeneğe sahip olacağını ifade etti.