Yeni Konut Kampanyası İle Mahall Bomonti İzmir Şimdi 0 98 Faizle Satışta

Yeni konut kampanyasına destek veren şirketler arasına Türkerler İnşaat'ta katıldı. 0 98 faizle banka kredisiz konut satın almak isteyenlere cazip seçenekler sunuluyor.
Yeni Konut Kampanyası İle Mahall Bomonti İzmir Şimdi 0 98 Faizle  Satışta

Yeni konut kampanyasına destek veren şirketler arasına Türkerler İnşaat'ta katıldı. 0 98 faizle banka kredisiz konut satın almak isteyenlere cazip seçenekler sunuluyor.

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projeleri ile kampanyadaki yerini aldı. Kampanya ile evini şimdi satın alanlar yüzde 10 indirim fırsatından yararlanırken ayrıca 0 98 vade farkı ile isterlerse ödemelerini banka kredisiz 60 ay taksitle yapabilecekler.



Mahall Bomonti İzmir Projesi



Türkerler Holding tarafından gerçekleştirilen Mahall Bomonti konut projesi İzmir'in en büyük karma projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Toplamda 12 blok halinde yükselecek olan projede 467 adet konut ve 569 adet ofis üretilirken bunların yanı sıra restaurantlar, mağazalar, sanat evi ve sinema salonları ile tiyatro salonları gibi ek alanlara da yer veriliyor.



Mahall Bomonti 1+1 Daire fiyatı 479 bin liradan başlayan fiyatlarla,



Mahall Bomonti 2+1 Daire Fiyatları 810 bin liradan başlayan fiyatlarla,



Mahall Bomonti 3+1 Daire Fiyatları 1 milyon 346 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Düzenlenen kampanya kapsamında şimdi konut satın alan kişiler yüzde 10 indirim ve 60 ay vadeli konut satın almaları durumunda yüzde 0,98 faiz oranından yararlanma imkanı yakalıyorlar.



Mahall Ankara Projesi



AFAD binası bulunan arazi üzerinde yükselmeye devam eden Mahall Ankara konut projesi kapsamında 7 blokta 328 adet dairenin yanı sıra 584 adet ofis ve 64 adet mağazanın da inşaası yapılıyor. Eskişehir Yolu üzerinde Danıştay Bakanlığı binası ile karşılıklı olarak yer alan proje lokasyonu ile Ankara'da yatırımlık konut projesi arayan kişilere de hitap ediyor.



Mahall Ankara 2+1 Daire Fiyatları 1 milyon liradan başlayan fiyatlarla,



Mahall Ankara 3+1 Daire Fiyatları 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla,



Mahall Ankara 4,5+1 Daire Fiyatları 1 milyon 450 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yine kampanya kapsamında fiyatlara yüzde 10 indirim yapılırken taksitli satış imkanı da bulunuyor.



Emlak365.com