0,69 faizli kampanya! Sinpaş Koru Aura'da rüya gibi evler 15 yıl vadeli krediyle satışta!

İstanbul’un önemli konut projelerinden olan Sinpaş Koru Aura için yeni bir kampanya açıklaması yapıldı. Buna göre yeni bir ev sahibi olmak isteyenler Sinpaş Koru Aura’da aylık 0,69 faizli konut kredisi ile ev sahibi olabilecekler.
0,69 faizli kampanya! Sinpaş Koru Aura'da rüya gibi evler 15 yıl vadeli krediyle satışta!

Türkiye’de konut projelerinin en değerli olduğu bir süreçten geçiliyor. Özellikle İstanbul gibi deprem riski olan kentlerde depreme karşı güvenilir olan yeni yapılar son deprem felaketinin ardından çok daha fazla talep görmeye başladı. İnsanlar mevcut konut projelerinden ev satın almanın yollarını araştırmaya başladılar. İstanbul’da konut projesi denilince aklan gelen ilk projelerden birisi de Sinpaş Koru Aura oluyor. Bu projeye dair ayrıntılı bilgiler merak ediliyor.

SİNPAŞ KORU AURA KONUT PROJESİ GENEL ÖZELLİKLERİ!

Sinpaş Koru Aura projesi isminden de anlaşılacağı gibi Sinpaş GYO tarafından yapılıyor. Proje kapsamında 530 konutun inşa edileceği belirtilirken bu konutların 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 tiplerinde planlandığı bildirildi. Toplam 22.965 metrekarelik bir inşaat alanına sahip olan projede konutların Aralık 2024’te teslim edilmesinin planlandığı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanıbaşında olan Sinpaş Koru Aura, Ümraniye’de inşa ediliyor. Toplam 5 bloktan oluşan projede dairelerin büyüklüklerinin 96 metrekare ile 267 metrekare arasında değiştiği bildirildi.

YENİ EVİM KAMPANYASI GEÇERLİ

Sinpaş Koru Aura projesinden ev satın almak isteyenler Yeni Evim kampanyası ile ev sahibi olabiliyorlar. Buna göre müşteriler kamu bankalarından aylık yüzde 0,69 faizle konut kredisi çekerek 15 yıl vadeli olarak bu kredi taksitlerini ödeyebiliyorlar. Üstelik ilk 3 yıl da devlet tarafından ev satın almak isteyenlere taksit desteği de sağlanıyor. Daha geniş bilgi ve güncel konut fiyatları için Sinpaş Koru Aura projesinin satış ofisi ile iletişime giçilip bilgi alınması gerekiyor.