0.99 Kredi Desteği, Yüzde 20 İndirim: Sur Yapı Antalya Fiyat Listesi 2022!

Antalya'da konut fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken ev sahibi olmak isteyen kişilere Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm projesinde büyük fırsat sundu.
0.99 Kredi Desteği, Yüzde 20 İndirim: Sur Yapı Antalya Fiyat Listesi 2022!

Antalya'da Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini hayata geçiren Sur Yapı beklenen satış kampanyasını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından açıklanan konut kredisi kampanyası ile yüzde 0.99 faiz oranı ile ilk evim konut finansmanı destek paketini açıklamıştı.

Bu kredi paketi kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilirken bu kampanyaya bir destekte Türkiye'nin en büyük toplu konut üreticileri markaları arasında yer alan Sur Yapı tarafından verildi. Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm projesinde hem daire fiyatlarına yüzde 20 indirim yaptı hem de taksitle ev sahibi olmak isteyen müşterilerine yüzde 0.99 vade oranı ile taksitle konut satışı yapılacağını duyurdu.

SUR YAPI ANTALYA KONUT PROJESİNDE DAİRE FİYATLARI AÇIKLANDI!

Sur Yapı'nın satışı devam eden en büyük konut projeleri arasında yer alan Sur Yapı Antalya Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışa sunulan konutlarda yüzde 0.99 vade farkı ile ev satacağını ilan etti. Rusya - Ukrayna savaşının ardından hem Rusların hem de Ukrayna vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği Antalya'da konut fiyatları rekor seviyelere yükselmişti.

0.99 Kredi Desteği, Yüzde 20 İndirim: Sur Yapı Antalya Fiyat Listesi 2022!

Sur Yapı Antalya konut projesinde 1+1 daire fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla, 2+1 daire fiyatları için ise 1 milyon 900 bin liradan başlayan seçenekler sunuldu. 0.99 kredi oranı ile taksit yapan Sur Yapı böylelikle müşterilerine taksitle konut alma imkânı sunuldu. Başvurular Sur Yapı satış ofisi üzerinden yapılacak.