0.99 Oranlı 120 Ay Vadeli Konut Finansmanı Emlak Katılım'dan! İşte Geçerli Projeler

Emlak Katılım Bankası bazı konut projelerinde geçerli olacak kampanyasını sitesinden duyurdu. Yüzde 0.99 kar payı oranıyla 120 ay vadeli finansman sağlayacak olan Emlak Katılım Bankası'nın kampanya detayları sizlerle.
0.99 Oranlı 120 Ay Vadeli Konut Finansmanı Emlak Katılım'dan! İşte Geçerli Projeler

Emlak Katılım Bankası yeni bir kampanya için sitesinden duyuru yayımladı. Banka bazı konut projelerinden ev alacak olan müşterilerine özel olanaklarla ödeme planı sunacak. Düşük kar payı oranıyla sağlanacak finansman detayları sizlerle.

EV ALACAKLAR SİZE ÖZEL - 0.99 ORAN 120 AY VADE

Emlak Konut tarafından inşa edilen ve satışı devam eden projelerden ev alacak olanlara Emlak Katılım Bankası'da finansman desteği sağlayacağını ilan etti. Nisan 2021 döneminin en düşük oranlı finansman kampanyalarından birisini sağlayan banka bu finansmanın hangi projelerde geçerli olduğunu da ilan etti.

İlan Edilen Duyuruda,

Müşteriler aşağıda yer alan konut projelerinden ev almak istediklerinde aylık yüzde 0.99 kar payı oranıyla konut finansmanı kullanabilecekler. Banka bu konut finansmanı kullanımlarında müşterilerine 120 ay vade olanağı sağlayacak.

Ancak bankanın web sitesinden yayımlanan ve emlak365.com olarak aşağıda da paylaştığımız kampanya duyurusunda da belirtildiği gibi bu oranlar sadece 3 konut projesinde geçerli.

0.99 Oranlı 120 Ay Vadeli Konut Finansmanı Emlak Katılım'dan! İşte Geçerli Projeler

Emlak Katılım Bankası duyurusunda söz konusu 120 ay vadeli 0.99 kar payı oranlı konut finansmanının sadece, Emlak Konut'un Köy 3. Etap, Vadi Evleri Emlak Konut ve Bizim Mahalle 3/4 Etap peojelerinde geçerli olduğu bildirildi.

İlan edilen bu konut projelerinden ev almak isteyenler, alacakları evi belirlediklerinde konut finansmanı kullanımı için Emlak Katılım Bankası'na başvuruda bulunacaklar.

NE KADAR FİNANSMAN KULLANABİLİRİM?

Ev alacaklar için standart konut finansmanı kapsamında alınacak evin değerinin yüzde 80'i oranında konut finansmanı sağlanıyor. Müşteriler yüzde 20 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilirler. Ancak söz konusu 120 ay vadeli 0.99 faizli finansman kullanımlarında limit oranı değişebilir, banka bu konuda bilgi vermedi. Başvuru aşamasında müşteriler limit hakkında detaylı bilgi elde edebilirler.

EMLAK KATILIM BANKASI KONUT FİNANSMANI BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Emlak Katılım Bankası konut finansmanı başvuruları için müşterilerin banka şubesine gitmesi gerekiyor. Banka ihtiyaç finansmanı ve benzeri diğer finansmanlarda olduğu gibi online, elektronik başvuru kabul etmiyor. Bu kapsamda müşteriler alacakları ev için başvurularını bankaya yapacaklar.

Yaşadığın Şehirde Emlak Katılım Bankası Var Mı?

Banka şube ağını sürekli geliştiren Emlak Katılım Bankası, Türkiye'nin çok sayıda şehrinde hizmet veriyor. Bankanın sağladığı olanaklardan faydalanmak için Emlak Katılım Bankası müşteri hizmetleri, internet bankacılığı yada mobil bankacılık uygulamaları üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Emlak Katılım Bankası resmi sitesinden hangi şehirde, hangi ilçelerde banka şubesi olduğuna dair bilgi veriyor. Bu kapsamda müşteriler sorgulama yaparak konut finansmanı başvurusu yapabilirler.