2024 teslim konut projesi arayanlara Nevhabar Kemer Konakları geliyor!

İstanbul'da 2024 teslim konut projesi fırsatı kovalayan kişilere Nevbahar Kemer konut projesi fırsatı sunuldu. Kemerburgaz konut projeleri için yeni fırsatın detayları, fiyat ve lokasyon bilgileri!
2024 teslim konut projesi arayanlara Nevhabar Kemer Konakları geliyor!

Türkiye'nin en büyük inşaat markaları arasında yer alan Kalyon İnşaat güvencesi ile yapılan Nevbahar Kemer konut projesi için beklenen satış duyurusu yapıldı. İstanbul'un en gözde ve nezih yaşam alanları arasında gösterilen Kemerburgaz sınırları içerisinde yükselecek olan dev projede inşa edilecek olan konutlar 2024 yılında teslim edilecek. 

Nevbahar Kemer Konakları ismi ile Kalyon İnşaat tarafından hayata geçirilen dev projede toplam 16 blokta yükselecek olan 137 adet konut inşa edilecek. Proje hem oturmak hem de yatırım yapmak için ev satın almak isteyen kişilere hitap etmesi yönünden oldukça cazip bir fırsat sunuyor. 

İSTANBUL'DA VİLLA KONFORUNDA YAŞAM ARAYANLARA! 

Kalyon İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 16 blok halinde yükselecek olan dev projede 2+1 dubleks, 3.5+1 dubleks, 4+1 bahçe kat ve 4+1 tripleks konut tipleri olmak üzere toplamda 137 adet konut üretiliyor. 4+1 tripleks villalar müstakil villa tipinde tasarlanırken diğer villalarda ise ortak kullanım alanları yer alıyor. 

2024 teslim konut projesi arayanlara Nevhabar Kemer Konakları geliyor!

NEVBAHAR KEMER KONAKLARI NEREDE?

İstanbul'un en gözde yerleşim yerleri arasında bulunan Kemerburgaz ilçesinde yükselecek olan dev projede doğa ile iç içe ama şehir merkezinde yaşama imkanı sunuyor. Kemerburgaz Kent Ormanı ile komşu konumda yer alan dev proje satış fiyatları ile dikkat çekiyor. Projede yer alan konutlar için lansmana özel olarak indirim yapılırken yine ödeme kolaylığı da sunuluyor. Satış fiyatları için rakamlar ise satış ofisi tarafından veriliyor.