2.280 konutluk Tema İstanbul 2 konut projesinden en son bilgiler!

Tema İstanbul 2 konut projesine ilişkin son bilgiler araştırılıyor. Tema İstanbul 2 konut türleri ve ev fiyatları belli oldu mu?
2.280 konutluk Tema İstanbul 2 konut projesinden en son bilgiler!

İstanbul’daki konut projelerine yoğun bir ilgi gösterilmeye devam ediliyor. Sektörel problemlerden dolayı yeni konut projelerinin sayısı oldukça azaldı. Bundan dolayı da yapımı devam eden konut projeleri ev sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini çekiyor. İstanbul’da bulunan konut projeleri arasında Tema İstanbul 2’nin ise ayrı bir önemi bulunuyor.

TEMA İSTANBUL 2 PROJESİNDEN SON BİLGİLER

Tema İstanbul 2 konut projesinde inşaat çalışanlarının hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Elde edilen bilgilere göre bu projenin teslimi olarak 2023 yılının 3. çeyreği öngörülüyor. Bu projeyi diğer konut projelerinden ayıran ise Tema İstanbul gibi devasa bir projesinin ikincisi olması oluyor.

Proje ile alakalı olarak verilen bilgilere göre kompleks halinde 2.280 adet konut ve 70 tane de villa inşa ediliyor. Bu projede konutların 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde olacağı belirtildi. Mesa, Artaş, Kantur ve Akdaş ortaklığı ile yapılan proje İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bulunuyor.

Tema İstanbul 2 kapsamında geniş yeşil alanlar, modern bir gözle düzenlenen peyzaj, sosyal ve kültürel alanlar, az katlı mimari özellikle dikkat çekiyor. Çok önemli bir lokasyonda inşa edilen proje gelişmiş ulaşım seçeneklerine de sahip olacak. Bulunduğu bölge itibariyle merkezi yerlere oldukça yakın olan proje konsept olarak hem büyükşehir olanaklarını hem de doğa içerisinde bir yerleşim alanı niteliklerine sahip olacak.

Tema İstanbul 2 konut projesi ile alakalı olarak en çok merak edilen ise fiyatlar oldu. Proje kapsamında inşa edilen villaların ve evlerin fiyatları henüz açıklanmadı. Projenin sahibi olan ortaklığın bu konuda ilerleyen günlerde kapsamlı bir duyuru yapması bekleniyor.