306 konutluk Buhayat İstanbul konut projesi nerede yapılıyor, ev fiyatları ne kadar?

İstanbul’daki konut projelerine dair araştırmalar devam ediyor. Konut arzının talepten az olmasından dolayı projeden konut almak isteyenler Buhayat İstanbul konut projesine de talep gösteriyorlar. Buhayat İstanbul konut projesi nerede, kim tarafından yapılıyor, konut fiyatları ne kadar?
306 konutluk Buhayat İstanbul konut projesi nerede yapılıyor, ev fiyatları ne kadar?

Türkiye’de konut sektöründe çok köklü değişimler yaşanmaya başlandı. Yaşanan deprem felaketinin ardından insanlar eski yapım evlerini elden çıkarıp yeni deprem yönetmeliği ile inşa edilen evlere geçmek istiyorlar. Özellikle İstanbul’da sıfır konut piyasasında önemli arz sorunları bulunuyordu. Taleplerin daha da artması işle yeni konut projelerine büyük bir ilgi oluşuyor. Buhayat İstanbul konut projesi de bu talep gören projeler arasında yer alıyor.

BUHAYAT İSTANBUL PROJESİ NEREDE, KİM TARAFINDAN İNŞA EDİLİYOR?

Buhayat İstanbul konut projesi İstanbul’da Pendik ilçesinde Kurtköy mevkisinde inşa ediliyor. Ortak Yapı Yatırım AŞ tarafından inşa edilecek olan projede şu anda inşa aşaması devam ediyor. Bu projede ön satışlar başlarken iişa edilecek konutlara dair bilgiler de belli oldu.

Buhayat İstanbul konut projesi kapsamında 306 konut inşa edilecekler. Bu konutların 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde olacağı bildirildi. Bloklar halinde inşa edilecek olan projede binaların katları 8 kat ile sınırlandırılacak. Projede bulunan konutlar ise 75 metrekare ile 257 metrekare arasında büyüklüklere sahip olacaklar.

Buhayat İstanbul konut projesinin bazı lokasyon avantajları bulunuyor. 60.000 metrekarelik yeşil alana sahip olan Kurtköy Şehir Parkı’na 1 dakikalık mesafede bulunan projeden havaalanına ulaşım ise 5 dakika sürüyor. Yeşil içerisinde kent yaşamını sunan Buhayat İstanbul ile alakalı araştırmalar hız kazandı.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

2025 yılında konut teslimlerinin yapılması beklenen Buhayat İstanbul’da ön satışlar devam ediyor. Avantajlı fiyatlarla ön satış ile rüya gibi konut sahibi olmak isteyenler fiyatları merak ediyorlar. Firma tarafından konut fiyatlarına dair bir açıklama yapılmadı. Bu projeden konut satın almak isteyenlerin yapımı üstlenen firma ile iletişime geçip hem fiyat hem de kampanya öğrenme imkanları bulunuyor.