467 konutluk Alya Konakları Merkez Efendi Projesi'ne başlandı!

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Alya Konakları Merkez Efendi Projesi ile alakalı açıklamalarda bulunarak projedeki son süreçler hakkında kamuoyuna bilgi verdi.
467 konutluk Alya Konakları Merkez Efendi Projesi'ne başlandı!

Markalı konut projelerinin merkezi haline gelen İstanbul’un Zeytinburnu ilçesi konut yatırımı yapmak isteyenlerin en çok ilgi gösterdikleri merkezlerden birisi oldu. Bölgede yatırımları olan BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş projelerine dair kamuoyunu bilgilendirdi. Bölgenin ulusal ve uluslararası geniş bir alıcı kitlesine hitap ettiğini belirten Abdülkadir Akkuş okul, hastane, eğlence, alışveriş, marina gibi imkanların Zeytinburnu’na değer kattığını belirtti.

GAYRİMENKUL YATIRIMCILARI ZEYTİNBURNU'NA YÖNELİYOR

Gayrimenkul yatırımında Zeytinburnu’nun öne çıkmasına dikkat çeken BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ilçelerinden olan Zeytinburnu yatırımcıları çekiyor. Son yıllarda bu ilçede nitelikli ve deniz manzaralı konut projeleri ön plana çıkmaya başladı. Lüks projelerle Zeytinburnu dönüşüyor ve kabuk değiştiriyor. Tarihi ve kültürel dokusu ile örülmüş şehir merkezi ayrı bir avantaj sağlıyor. Sekiz şeritli sahil yolu, ana arterlere yakınlığı, ulaşım olanakları Zeytinburnu’nun değerini katlıyor.” dedi.

467 konutluk Alya Konakları Merkez Efendi Projesi'ne başlandı!

YENİ PROJEYE BAŞLANDI!

Zeytinburnu’nda büyük bir projeye başladıklarını belirten BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Zeytinburnu’nda büyük bir kentsel dönüşüm projesine başladık. Alya Konakları Merkez Efendi Projesi ile İETT Blokları’nın dönüşümünü sağlıyoruz. Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız projemizi hayata geçiriyoruz. İETT Blokları’nda 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşma sağladık. Proje tamamlandığında 467 konut ile 15 ticari ünite yapılmış olacak.” ifadelerini kullandı.

9 BLOKTA 467 DAİRE

Alya Konakları Merkez Efendi Projesi ile alakalı bilgi vermeyi sürdüren BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Alya Konakları Merkez Efendi Projesi için geçici satış ofisimizi de hazırladık. Konutlarımızı 9 ayrı blokta olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olacak şekilde planladık. Ayrıca proje içerisinde sosyal donatılara da çok geniş yer verdik. e-5 Karayolu’na 3km, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 km, Esenler Otogarı’na 5,3 km, Yenikapı’ya 5 km, Ataköy Marina’ya 11 km mesafede yer alan projemiz her imkana sahip olacak.” şeklinde konuştu.