653 konutluk İstanbul projesi Vaat Center ne zaman teslim edilecek?

Ev sahibi olmak isteyenler konut projelerine dair araştırmalarını sürdürüyorlar. İstanbul’da başlanan konut projeleri arasında yer alan 653 konutluk Vaat Center projesinde son durum ne, konutlar ne zaman teslim edilecek?
653 konutluk İstanbul projesi Vaat Center ne zaman teslim edilecek?

Türkiye’de konut sektöründe deprem felaketinin ardından önemli gelişmeler yaşanıyor. İnsanlar depreme karşı güvenli olacağı düşüncesiyle yeni evlere yöneldiler. Bu da konut projelerine olan ilgiyi yükseltti. Özellikle İstanbul’da yeni konut üretiminde arz talebi karşılayamıyordu. Bu son gelişmelerle arz sabit kalırken talep yükseldi. Bu da mevcut konut projelerine ilgiyi arttırdı. İstanbul’da Bağcılar’da bulunan konut projelerinden Vaat Center ile alakalı detay bilgiler merak ediliyor.

VAAT CENTER KONUT PROJESİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Vaat Center konut projesi İstanbul’un Bağcılar ilçesinde Mahmutbey’de yapılmaktadır. Vaat Yapı imzası taşıyan proje şu anda inşaat aşamasında bulunuyor. Proje kapsamında toplam 653 konut inşa edilecek. Bu kon utlar 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde tasarlandı. Konutların büyüklükleri 89 metrekare ile 184 metrekare arasında değişiyor. Vaat Yapı tarafından verilen bilgilere göre bu devasa konut projesinde konut teslimleri 2025 yılının dördüncü çeyreği olarak planlanıyor.

Basın Express bölgesinde 25.000 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen Vaat Center göz alıcı bir mimari nitelikte bulunuyor. Her dairede balkon tasarlanırken giriş katlar ile çatı katlarda geniş bahçe ve teras imkanı bulunuyor. 653 konutun inşa edileceği projede 39 iş yeri ve bir adet de 5 yıldızlı otel yapılacak.

Vaat Center inşa edildiği yer bakımından da oldukça avantajlara sahip. İstanbul Havalimanı, Tem, E5 gibi ulaşımı kolaylaştıracak bölgelere yakın olan proje Kanal İstanbul’a da yakın mesafede yer alıyor.

Vaat Center kapsamında inşa edilecek konutların fiyatlarına dair bir açıklama yapılmadı. Konut fiyatlarının değişken olmasından dolayı firma ile iletişime geçilerek hem konut fiyatları hem de kampanya imkanları hakkında bilgi edinilebilir.