Acıbadem Konakları projesinde 0.97 faiz oranı ve 60 ay taksitle sıfır konut satılıyor!

İstanbul'da satılık konut fiyatları rekor üzerine rekor kırmaya devam ederken İstanbul'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için yeni konut projesi satışa sunuldu.
Acıbadem Konakları projesinde 0.97 faiz oranı ve 60 ay taksitle sıfır konut satılıyor!

Konut fiyatları zam yağmuru ile rekor seviyelere ulaşırken ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak İstanbul'da yeni konut projesi satışa sunuldu. Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile hayata geçirilen dev projede yer alan 30 adet daire için lansmana özel kampanya açıklandı. 

İstanbul Acıbadem Konakları konut projesi için açıklanan dev proje İstanbul Anadolu Yakası ilçeleri arasında yer alan Üsküdar'da yükselecek. Projede yer alan 30 adet konut için kısa süreli devam edecek satış kampanyası ile yüzde 0.97 vade farkıyla 60 ay taksitle alım fırsatı sunuldu. 

ACIBADEM KONUT PROJESİNDE DAİRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Satışa sunulan Acıbadem Konut Projesi kapsamında konut kredisi desteği de sunulurken lansmana özel olarak 60 ay taksitle ev sahibi olma imkanı sunuldu. Projede yer alan 30 adet konut için geçerli olan kampanyada 0.97 vade farkıyla ev sahibi olunabilecek. 

Acıbadem Konakları projesinde 0.97 faiz oranı ve 60 ay taksitle sıfır konut satılıyor!

İstanbul'un en gözde bölgeleri arasında yer alan Acıbadem Caddesi ile Validebağ Korusu ile komşu konumda yer alan dev proje lokasyonu ile de göz dolduruyor. Toplam 10 blokta yükselecek olan projede 345 konut yer alacak. Farklı ihtiyaçlara yanıt vermek amacı ile projede 2+1 daire, 3+1 daire, 4+1 daire, 5+1 daire ve 5+1 villa tipinde farklı daire seçenekleri de yer alacak. Acıbadem Konakları fiyat listesinin satış fiyatı 7 milyon TL'den başlıyor.