Adalar manzaralı Dünya Şehir Kartal konut projesi Marmara Denizi'ne karşı yükseliyor!

İstanbul Kartal’da yapımı devam eden konut projelerinden olan Dünya Şehir Kartal için araştırmalar devam ediyor. Tamamlandığında çok cazip bir yaşam alanı olacak olan Dünya Şehir Kartal projesindeki konutların özellikleri nelerdir?
Adalar manzaralı Dünya Şehir Kartal konut projesi Marmara Denizi'ne karşı yükseliyor!

İstanbul’da son dönemlerde ön plana çıkan bazı konut projeleri bulunuyor. Bunlardan birisi de Dünya Şehir Kartal konut projesi oldu. Bu konut projesine ilişkin detaylı bilgiler oldukça merak ediliyor. Dünya Şehir Kartal için dikkat çeken özellikler nelerdir? Bu projedeki konutlar için fiyatlar belli oldu mu?

HANGİ TÜR KONUTLAR İNŞA EDİLİYOR?

Dünya Şehir Kartal konut projesi 2B Global Mühendislik AŞ tarafından inşa ediliyor. Şu anda inşaat çalışmaları devam ederken konutların teslim tarihi olarak 2023 yılının ikinci çeyreği hedefleniyor. Proje kapsamında 3 farklı tür konut üretilecek. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kendi içlerinde de farklı büyüklüklerde olacak. 56 metrekare ile 281 metrekare arasında değişecek olan konutların büyüklükleri o konutlarda yaşayacaklara büyük bir ferahlık sağlayacak.

Dünya Şehir Kartal projesi kapsamında 360 adet konut inşa edilecek. Bu konutlar 20 kattan oluşacak yapılarda yer alacaklar. 14.500 metrekarelik bir alan içerisinde kurulacak olan konut projesi içerisinde 3 katlı kapalı otopark, 2 adet kapalı havuz, business lounge, kreş alanı, cadde mağazaları ve geniş peyzaj alanları ile oyu alanları bulunacak. Marmara Denizi ile Adalar manzarasını sahip olan Dünya Şehir Kartal’da Aydos ormanının temiz havası hakim olacak. Metro durağına yürüyüş mesafesinde bulunan proje alanından Sabiha Gökçen’e de 15 dakikada ulaşılabiliyor.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Dünya Şehir Kartal’da konut fiyatları oldukça merak ediliyor. Şu anda konut fiyatlarına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Firma müşteriye özel fiyat ve kampanyalar ile konut satışlarını yapıyor. Oldukça beğenilen projeden ev satın almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Kısa bir süre içerisinde tüm konutların satışlarının yapılabileceği bildirildi.