Ankara Sincan konut projeleri! Atlantis Bahçem'de konut fiyatları ne kadar?

Ankara’da yapılan konut projesi Atlantis Bahçem inşaatı yükselmeye devam ediyor. Sincan’da yapılan Atlantis Bahçem konut projesinde ev fiyatları belli oldu.
Ankara Sincan konut projeleri! Atlantis Bahçem'de konut fiyatları ne kadar?

Konut fiyatlarında yükselişler ve konut satışlarında düşüşler olsa da konut projelerine dair büyük bir ilgi devam ediyor. Yeni inşaat başlangıçlarının çok azalmasından dolayı mevcut konut projeleri çok daha fazla araştırılmaya başlandı. Ankara’da yapılan konut projeleri ise ayrı bir şekilde dikkat çekiyor. Konut yatırımında kazanç getiren kentlerden olan Ankara’da ev satın almak önemli kazançlar getirebiliyor.

ATLANTİS BAHÇEM KONUT PROJESİ TANITIMI!

Ankara’nın Sincan ilçesinde Mevlana Mahallesi’nde inşa edilmeye başlanan konut projesi Atlantis Bahçem ile alakalı özel bilgiler merak ediliyor. Bu proje Nefer Grup tarafından yapılıyor ve şu anda da inşaat aşamasında bulunuyor.

Atlantis Bahçem konut projesi kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 171 ev inşa ediliyor. Evlerin büyüklükleri 118 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. 15 katlı bloklar halinde planlanan projede insanlara çok özel yaşam alanları sunuluyor.

Ankara konut projeleri arasında yer alan Atlantis Bahçem, 209.000 metrekarelik Belören Millet Bahçesi’ne komşu olacak bir lokasyonda yer alıyor. Otobüs ve metro imkanlarına sahip olan projenin çevresinde yürüme mesafesinde ilkokul ve liseler de bulunuyor. 2024 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilecek olan dairelerle projede yaşam o tarihte başlayacak.

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Atlantis Bahçem konut projesi kapsamında evlerin fiyatları da belli oldu. İnternet üzerinde yayınlanan bu fiyatlara göre 2+1 evler 1 Milyon 750 Bin TL’den, 3+1 evler 2 Milyon 300 Bin TL’den, 4+1 evler 2 Milyon 500 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Net fiyatlar için ise projenin satış ofisi ile irtibata geçilip fiyat alınması gerekiyor. Konut fiyatları çok oynak olduğu için fiyatlar her gün değişebiliyor.