Ankara Sincan Lagom konut projesi! 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı!

Konut satın almak isteyenler yeni konut projelerine dair araştırmalarını devam ettiriyorlar. Ankara’nın konut projelerinden olan Lagom konut projesinde ev fiyatları ne kadar?
Ankara Sincan Lagom konut projesi! 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı!

Türkiye’de konut sektöründe çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Ev satışlarında ülke genelinde keskin düşüşler yaşansa da konut arzında sorunlar devam ediyor. Yeni konut projeleri bu açıdan yoğun talep çekebiliyor. Yeni konut projelerini araştıranlar bütçelerine göre fiyat bulduklarında daha inşaat aşamasında konut satın alarak bir miktar daha düşük fiyatla ev sahibi olma imkanı bulabiliyorlar.

LAGOM KONUT PROJESİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Ankara’da bulunan konut projeleri de oldukça dikkat çekiyor. Türkiye’de en fazla konut satışı yapılan ikinci il olan Ankara’da konut yatırımı yapmak isteyenler yeni konut projelerini ve koşullarını araştırıyorlar. Son günlerde Ankara’da öne çıkan konut projelerinden birisi de Lagom oldu. Lagom konut projesi Sincan ilçesinde yapılan konut projeleri arasında yer alıyor.

Lagom konut projesi hakkında çeşitli bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre proje kapsamında 308 adet daire inşa edilecek. Bu konutlar 6 katlı olacak şekilde tasarlandı. Konutların büyüklükleri ise 55 metrekare ile 113 metrekare arasında değişirken 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde planlandı. Şu anda inşaat aşaması devam eden proje Gallardo firması tarafından yapılırken konut teslimleri için 2025 yılının 2. çeyreği olarak planlama yapılıyor.

KAMPANYA AÇIKLANDI!

Lagom konut projesinde konut satın alacaklara oldukça avantajlı bir kampanya da düzenleniyor. Buna göre AVM konseptli ve içerisinde 44 dükkanın olduğu konut projesinde müşterilere peşin ödemelerde yüzde 18 indirim yapılacak. Ayrıca yüzde 50 peşinatlı vade seçenekleri de müşterilere sunuluyor.

Ankara Sincan Lagom konut projesi! 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı!

KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Ankara Sincan Lagom konut projesi kapsamında konut fiyatları da açıklandı. Buna göre 1+1 konutların fiyatları 1.269.000 TL’den başlıyor. 2+1 konutların fiyatlarının ise 1.950.000 TL’den başladığı bildirildi. 3+1 konut satın almak isteyenler ise 3.129.00 TL’den başlayan fiyatlarla karşılaşıyorlar. En güncel fiyatlar için ilgili firma ile iletişime geçilerek fiyat sorulması gerekmektedir. Konut fiyatları bazen günlük dahi değişebiliyor.