Ankara'da 2023 teslim konut projesi arayana hemen tapu teslimli proje: Koz Oran Evleri!

Ankara'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Koz Oran konut projesi ile 2023 teslim sıfır daire alma imkanı sunuldu.

Türkiye genelinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller arasında yer alan Ankara'da fırsat ilanları arayan kişilere bekledikleri duyuru Koz Oran konut projesi ile sunuldu. 2023 teslim Ankara konut projeleri arasında yer alan dev projede elde kalan son fırsat konutlarının satışları devam ediyor. 

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar yeniden yönünü gayrimenkule çevirirken Ankara'da hem konut yatırımı yapmak hem de ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere fırsat projesi açıklandı. Koz Oran Ankara konut projesinde elde kalan son konutlar için başvuru sürüyor. 

KOZ ORAN EVLERİ DAİRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Ankara'da konut fiyatları büyük bir hızla artmaya devam ederken Koz Oran evleri konut projesi ile hem yatırım yapmak hem de oturmak için ev arayan kişilere büyük fırsat sunuldu. Elde kalan son daireler için uygun fiyatlar sunulurken daire fiyatları dairenin metrekaresi, bulunduğu kat ve cephesine göre satış ofisi tarafından bilgi isteyen kişilere veriliyor.

Ankara'da 2023 teslim konut projesi arayana hemen tapu teslimli proje: Koz Oran Evleri!

Proje kapsamında üretilen 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelerin yanı sıra ayrıca projede 18 ticari ünite de satışa sunuluyor. Ankara'da bir ilk olarak sunulan projede evcil hayvan oteli de yer alırken adını aldığı Oran'da yükselmeye devam eden proje hemen tapu teslimli olarak satılması ile alıcılarına güven veriyor. Koz Oran teslim tarihi ise 2023 olarak duyurulurken kalan sınırlı sayıda konutun satışı ödeme avantajı ile devam ediyor.