Ankara'da ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut GYO Ankara projeleri ile yakından takip edilmeye devam ederken inşaatı tamamlanan 3 ve devam eden 1 konut projesi ile satışlar sürüyor.
Ankara'da ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut projeleri!

Konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller arasında yer alan Ankara'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Emlak Konut projelerinde satışlar tüm hızı ile devam ediyor. Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan yeni konut projeleri de belli oldu. 

Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketleri arasında yer alan Emlak Konut tarafından satışa sunulan konut projeleri ile Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuldu. İşte Ankara'da satışı devam eden Emlak Konut projeleri! 

EMLAK KONUT MERKEZ ANKARA KONUT PROJESİNDE SON DURUM NE?

Ankara AKM millet bahçesi ile komşu olan konumu ve merkezi lokasyonu ile en değerli konut projeleri arasında gösterilen Merkez Ankara konut projesinde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Merkez Ankara konut projesi Pasifik İnşaat ve Emlak Konut ortaklığı ile inşa ediliyor. Projede toplam 10 blok üzerinde yükselecek olan 1.578 konut inşa ediliyor. 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut projeleri!

Şehir Süitleri'nde 1+1 ve 2+1, Aile Konutları'nda ise 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipinde farklı konut seçenekleri sunuluyor. Şehir süitleri projesinde ise genç profesyoneller, bekarlar ve öğrenciler için daha düşük metrekareye sahip olan konutların satışları yapılıyor. Projede kalan konutlar için talepler alınmaya devam ederken Merkez Ankara daire fiyatları ise satış ofisleri tarafından veriliyor. 

Emlak Konut Başkent Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu ve Sofa Loca konut projesi için ise elde kalan son konutların satışları yapılıyor.