Ankara'nın Kalbinde Yükselen Metafor Ankara Projesinde Lansmana Özel Bankasız Faizsiz 60 Ay Vade İmkanı

Ankara'ya yeni bir yaşam merkezi kazandıracak konut projesi Metafor Ankara yükselmeye devam ediyor. İnşaat hızla devam ederken oldukça prestijli bir proje olarak sektörede ses getiren Metafor Ankara'da satışlar da sürüyor.
Ankara'nın Kalbinde Yükselen Metafor Ankara Projesinde Lansmana Özel Bankasız Faizsiz 60 Ay Vade İmkanı

Metefor Ankara projesi Ankara'nın kalbinde yükselmeye devam ediyor. View Yapı tarafından inşa edilen Metafor Ankara, şehrin en cazip lokasyonunda bulunuyor. Civarında bakanlıkların, kamu binalarının adalet saraylarının, otellerin ve alışveriş merkezlerinin bulunması ve yeni yapılan Millet Bahçesi'ne de komşu olması nedeniyle Metafor Ankara çok büyük bir ilgi gördü.

MERKEZİ LOKASYON AVANTAJI

Ankara'da trafiğin merkezi olan Samsun yolu, Konya yolu ve İstanbul yolunun hemen yanında yer alan Metafor Ankara aynı zamanda başta metro olmak üzeretüm toplu taşıma imkanlarına da oldukça yakın bir yere konumlandırıldı.

REZİDENS, AVM VE OFİSLER AYNI PROJEDE

Metefor Ankara projesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenler projeye dair detaylı araştırma yapmaya devam ediyorlar. Metafor Ankara'da hem ofis, hem residence ve hem de açık hava alışveriş merkezi inşa ediliyor.Bütünleşik bir konseptle yapılan Metafor Ankara oldukça da cazip bir yatırım fırsatı sunuyor. Ankara'da iş dünyasının buluşma adresi olmaya aday Metafor Ankara'da mülk sahibi olmak isteyenler gelecekte ciddi kazançlar elde edebilecekleri düşüncesiyle yatırımlarına yön veriyorlar.

PROJE DETAYLARI NELER?

Metafor Ankara projesi dünyaca ünlü bir mimari ekip tarafından çizildi ve View Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. 157.000 metrekarelik proje alanında 27.000 metrekare alışveriş merkezi, 237 adet mağaza, 618 adet residence, ofis ve home ofis yer alıyor. Kompleks bir proje olarak tanımlanan Metafor Ankara'nın içerisinde konferans ve toplantı salonları, fitness salonu, oyun salonu, pilates salonu, cep sinema salonu, kafe ve restoranlar, kuru temizleme, yüzme havuzu ve hamam gibi yapılar da olacak.

KOLAY SATIN ALMA FIRSATLARI

Metafor Ankara'da şu sıralar müşterilere ayrıca lansman avantajı tanınması projeyi çok daha cazip bir hale getiriyor. Peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirimler yapılırken yüzde 10 peşinat ödeyen müşteriler bankasız ve faizsiz 60 ay vade imkanını da kullanabiliyorlar.

Emlak365.com