Atış Yapı Babylon Bursa karma konut projesi fiyat listesi yayımlandı mı?

Bursa'nın kalbi olarak nitelendirilen Nilüfer ilçesinde yükselmeye devam eden Babylon Bursa konut projesi için satış çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bursa'da satılık sıfır konut arayanlar için proje öne çıkıyor.
Atış Yapı Babylon Bursa karma konut projesi fiyat listesi yayımlandı mı?

Yaşanan Kahramanmaraş depremi ile Türkiye bir kere daha sağlam binaların önemini anlarken vatandaşların sıfır konut arayışları da artmıştı. Son dönemde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile yapı stoğunu yenileyen Bursa'da konut projeleri artarken bunlardan biri de Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Babylon Bursa konut projesi olarak öne çıktı. 

Karma konut projesi olarak hayata geçirilecek dev proje kapsamında konutların yanı sıra rezidans daire, 2+1 ve 3+1 daireler, AVM, ofis ve otel de aynı proje içerisinde yer alacak. Bursa Nilüfer'de yükselecek olan dev projede rahat ve nezih bir yaşam ortamı diğer tüm sosyal donatılar ile beraber ayaklarınıza getirilmiş olacak. 

BABYLON BURSA SATILIK DAİRE FİYATLARI NE KADAR, FİYAT LİSTESİ YAYIMLANDI MI?

Atış Yapı tarafından yapılan açıklamada "25.000 metre kare üzerine konumlandırılan bu eşsiz projede aradığınız her şey hem evinizin, hem elinizin altında. Yüzme havuzundan Fitness Center’a, çocuk oyun alanlarından açık hava alışveriş ve yaşam merkezine, ofis katlarından concierge hizmetine her şey, yerinizden ayrılmadan hayatınızı yaşayın, kendinize ve işinize bolca zaman ayırın diye düşünüldü. Atış Yapı farkı ile yaratılan ve seçkinliğin adresi olacak olan BABYLON NİLÜFER Residence, 5 yıldızlı hizmet anlayışını kalıcı kılıyor" ifadelerine yer verildi. 

Dairelerin satış fiyatları için seçilen daire tipi ve blok özelinde fiyat belirleneceği belirtilirken fiyatların satış ofisi ya da internet sitesi üzerinden talep formu doldurulması halinde verileceği ifade edildi.