Barbaros48 konut projesi ile Beşiktaş'a 2 milyarlık yatırım

İstanbul'da konut projesi arayan kişilere yönelik olarak 2 milyar liralık yatırım ile Barbaros48 konut projesi hayata geçiriliyor. Boğaz manzaralı proje karma konut projesi olarak inşa edilecek.
Barbaros48 konut projesi ile Beşiktaş'a 2 milyarlık yatırım

Hem Türkiye'de hem de dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehirlerin başında yer alan İstanbul'da satılık konut bulmak nerede ise imkansız hale gelmişti. Şehirde bu nedenle yeni konut projeleri yakından takip edilirken şehrin en gözde lokasyonlarının başında yer alan Beşiktaş ilçesinde yeni konut projesi duyuruldu. 

Türkiye'nin en büyük markalı konut projeleri üreticileri arasında yer alan Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilecek olan projenin adı ise Barbaros48 olarak ilan edildi. Proje hakkında merak edilen detayları ise Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal tarafından açıklandı. 

BARBAROS 48 FUZUL PROJESİ KONUT FİYATLARI NE KADAR, M2 FİYATI KAÇ TL?

İstanbul'da konut fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken Akbal proje hakkında bilgi vererek "Asya’dan Avrupa’ya 180 derece Boğaz hattını görebilecek bir açı ile inşa edilecek projenin yatırım değeri 2 milyar lira olarak açıklandı.

 Ofis-AVM gibi alanların yer almayacağı, sadece rezidans olarak planlanan projede, daire büyüklükleri 100 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor. 3’üncü kattan itibaren panoramik Boğaz ve Tarihî Yarımada manzarasına hâkim projede, metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor" diyerek projede metrekare satış fiyatını 10 bin dolar olarak duyurdu. Akbal yurt dışında da projelere başlamak için hazırlık yaptıklarını belirterek Almanya ve Frankfurt çevrelerinde yeni arsa arayışında olduklarını duyurdu.