Bizim Evler 10 Avcılar konut projesi kampanyaları neler?

Bizim Evler 10 Avcılar konut projesi İstanbul’da en çok merak edilen konut projelerinden birisi oldu. Bizim Evler 10 Avcılar projesinde konut satış kampanyası var mı?
Bizim Evler 10 Avcılar konut projesi kampanyaları neler?

Türkiye’de adeta konut seferberliği başlatıldı. Yeni Evim kampanyası ile beraber konut projelerine olan ilgi daha da arttı. İnşaat maliyetlerindeki artışlardan dolayı konut projelerinde bazı azalmalar kaydedilirken mevcut projelere daha çok ilgi gösterilmeye başlandı. İstanbul’da konut projelerine dair arayışlar dikkat çekerken Bizim Evler 10 Avcılar konut projesi de dikkat çeken projelerden birisi oldu.

BİZİM EVLER 10 KONUT PROJESİ İÇİN MERAK EDİLENLER

Bizim Evler 10 Avcılar konut projesi ile alakalı olarak detaylı bilgiler araştırılıyor. Proje İhlas Holding tarafından yapılıyor. Avcılarda inşa edilen projede inşaat çalışmaları 2022 yılında başladı. 2024 yılının son çeyreğinde ise konutların teslim edilmesi planlanıyor. Alınan bilgilere göre Bizim Evler 10 projesinde şu anda inşaat aşamasının yüzde 35’i tamamlanmış durumda bulunuyor.

Bizim Evler 10 projesi 6 bloktan oluşuyor. Bu proje kapsamında 548 adet konut ve 44 adet de dükkan inşa edilecek. Konutların 132 metrekare ile 227 metrekare arasında değişen büyüklüklerinin olacağı bildirildi. 2+1, 3+1 ve 4+1 planlarında inşa edilecek konutları metrekareleri de açıklandı. 2+1 konutlar 132 metrekare, 3+1 konutlar 141 metrekare ile 172 metrekare arasında ve 4+1 konutlar da 221 metrekare ile 227 metrekare arasında olacaklar.

Bizim Evler 10 konut projesinde düzenlenen kampanyalara ilişkin de bilgiler açıklanıyor. Buna göre peşin ödemede yüzde 20 nakit indirimi yapılıyor. Ayrıca yüzde 30 peşin ödeme yapılması durumunda kalan tutar 24 ay vadede ödenebiliyor. Bu projenin Yeni Evim kampanyasına dahil olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Eğer kampanyaya proje dahil edilirse 15 yıl vadeli ve düşük faizli kredi imkanı da verilebilecek.