Bodrum'da 253 villalık dev proje! Acropol Green Life projesinde fiyatlar belli oldu mu?

Bodrum’da inşa edilen konut projeleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu projeler içerisinde yer alan Acropol Green Life hakkında araştırmalar yapılıyor. Acropol Green Life projesinde fiyatlar belli oldu mu?
Bodrum'da 253 villalık dev proje! Acropol Green Life projesinde fiyatlar belli oldu mu?

Konut sektöründe yeni projelere dair ilgi üst seviyede kalmaya devam ediyor. Pandemi sonrasında artan maliyetler yeni inşaat başlangıçlarını zayıflattı. Böylece piyasada mevcut konut projelerinin büyük bir avantajı oluştu. Özellikle bütçesi olan veya finansman kaynaklarını hazırlayanlar projelerden ev satın alma yolunu tercih ediyorlar. Bodrum konut projeleri arasında yer alan Acropol Green Life projesi ile alakalı araştırmalar da yoğunlaştı.

BODRUM’DA TALEP PATLAMASI

Bodrum emlak piyasası tarihi bir dönem yaşıyor. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’da emlak sektörü ciddi talepler almaya devam ediyor. Hatta bu talepler tamamen karşılanamıyor. Arazi sıkıntısından dolayı da yeni projeler başlayamayınca mevcut projeler daha da değerli hale geldi.

ACROPOL GREEN LİFE PROJESİ HAKKINDA ÖN BİLGİLER

Acropol Green Life konut projesi Bodrum’da Tepecik mevkiinde inşa ediliyor. Şu anda inşaat aşaması devam eden proje Grup Aura tarafından yapılıyor. 2024 yılında teslim edilmesi planlanan Acropol Green Life projesi tamamen villa konseptinde planlandı. 3+1 villalar şeklinde hazırlanan proje içerisinde 253 adet villa yer alıyor.

Acropol Green Life projesi 23 adet tek katlı müstakil, 230 adet de flat villa şeklinde inşa edilecek. Proje içerisinde tam müstakil bahçeli villa ve müstakil bahçeli ikiz villa gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca proje kapsamında bir de AVM inşa ediliyor. Sosyal donatılarla zenginleştirilen Acropol Green Life projesi kapsamında çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkurları, çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, parklar ve bahçelere yer veriliyor.

Öte yandan Acropol Green Life projesi kapsamında inşa edilen villalara dair henüz fiyat açıklaması yapılmadı.