Dekar Kıyıbahçe Projesinde İkinci Etap Teslimleri Başladı!

Dekar Yapı'nın vizyon projeleri arasında gösterilen Çekmeköy Ömerli'de yapılan Dekar Kıyıbahçe projesinin ikinci etabındaki konutlar teslim edilmeye başlandı.
Dekar Kıyıbahçe Projesinde İkinci Etap Teslimleri Başladı!

Dekar Yapı'nın vizyon projeleri arasında gösterilen Çekmeköy Ömerli'de yapılan Dekar Kıyıbahçe projesinin ikinci etabındaki konutlar teslim edilmeye başlandı.

Dekar Yapı tarafından Çekmeköy Ömerli'de inşa edilen ve 4 etap şeklinde planlanan Dekar Kıyıbahçe projesinde ikinci etapta yer alan konutların teslimi başladı. Bu konutların söz verilen tarihte teslim edilmesi projeden konut satın alan müşteriler tarafından memnuniyetle karşılandı.



DEKAR KIYIBAHÇE PROJESİ!



Dekar Kıyıbahçe projesinde az katlı yaşam konseptine uygun konutlar inşa edildi. 84 ayrı blokta 244 adet bahçeli dubleks ev oldukça cazip bir yaşam merkezinin ortaya çıkması sağladı. 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğünde olan konutların brüt alanlarının 140 ile 200 metrekare arasında değiştiği bildirildi. Projede yer alan konutların 40metre ile 200 metre arasında bahçeleri ve bu bahçelerin gölete kıyıları bulunuyor.



İKİNCİ ETAP TESLİM EDİLİYOR!



Dekar Kıyıbahçe projesinin ikinci etabının teslimleri başladı. Üçüncü ve dördüncü etap için ise söz verilen teslim tarihinde konutları sahiplerine teslim edebilmek için yoğun bir çalışma devam ediyor. Şirket tarafından yapılan bilgilendirmeye göre üçüncü etap teslimleri Mayıs 2021'de ve son etapta teslimler Ağustos 2021'de yapılacak.



Dekar Yapu Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu bir açıklama yaparak, “Dekar Yapı olarak her zaman ulaşılabilir bahçeli evler üretmen uzmanlık alanımız olduç Bundan sonraki projelerimizde de önceliğimiz bu olacak. Pandemi sürecinde bahçeli evlerin ne kadar önemli olduğu görüldü. İnsanlar evlerinde toprağa basabilecekleri, temiz havanın tadını çıkarabilecekleri alanlar istiyorlar. Bu bizim yıllardır şirket politikamızdı.” dedi.



Doğayla iç içe yaşam tarzının bir trend haline dönüştüğünü açıklayan Salih Kuzu, “İnsanlar doğaya dönüşe başladılar. Tabiki bu dönüş şehirleri terkederek olmuyor. Şehirde doğa imkanlarını yaşamak isteyen insanlar buna uygun konut projelerine ilgi gösteriyorlar. Yoğun ilgi gösterilen Dekar Kıyıbahçe projemizde bu talepleri karşılayabilen niteliktedir. Bu projemizde taahhüt ettiğimiz zamanda teslimat yapmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com