Deniz ve şehir manzaralı konut projesi Masar Silver İstanbul Pendik'te yükseliyor!

İstanbul’un konut projeleri büyük bir ilgi görmeye devam ediyorlar. Pendik ilçesinde bulunan projelerden Masar Silver’de 160 konut inşa edildiği bildirildi.
Deniz ve şehir manzaralı konut projesi Masar Silver İstanbul Pendik'te yükseliyor!

Türkiye’de yeni konut projelerinin sayısının çok az olması bu alanda yoğun bir talebi de beraberinde getiriyor. İnşaat aşamasında olan konut projelerinden ev sahibi olmak isteyenler bu projeleri araştırıyorlar. İstanbul’da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için son dönemlerin dikkat çeken projelerinden birisi de Masar Silver oldu. Bu projeye dair ayrıntılı bilgiler sorgulanıyor.

MASAR SİLVER PROJESİ NEREDE?

İstanbul’un konut projelerinden olan Masar Silver projesi Pendik ilçesinde Çınardere Mahallesinde inşa ediliyor. Çok özel bir lokasyona sahip olan bu proje ile şehir içerisinde farklı bir dünya sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika mesafede olan Masar Silver, Pendik Metro İstasyonu’na ise 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Deniz manzaralı olan bu projede İstanbul’un önemli ulaşım imkanlarına da sahip olunabiliyor.

KAÇ KONUT İNŞA EDİLECEK?

Masar Silver konut projesi kapsamında 160 adet konut inşa edileceği bildirildi. 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi konut tiplerin yer aldığı proje 8-9 karlı bloklar halinde tasarlandı. Hemen her katta deniz ve şehir manzarası olacak şekilde planlanan projede evlerin tüm konfor ihtiyaçları düşünüldü. Su kesintilerini en aza indirmek için özel yalıtımlı su deposu da proje içerisinde yer alıyor. Elektrik kesintileri ise hemen devreye girecek olan jeneratörler ile çözülüyor.

OTOPARK SORUNU YOK!

Masar Silver konut projesinde planlama ile çözülen sorunlardan birisi de otopark meselesi oldu. Proje içerisinde hem açık hem de kapalı otopark bulunuyor. Kapalı otoparkta havalandırma sistemi de yer alıyor. Ayrıca güvenlik açısından da gelişmiş bir sistem kullanılacak. Özel güvenlikli giriş ve 24 saat aktif bina güvenliği profesyonel güvenlik elemanlarıyla desteklenecek. Site içerisinde kapalı devre kamera sistemleri de bulunacak.