Denize Sıfır, Kumsallı 158 Konutluk Vesen Yalıları Satışa Çıktı!

Şehrin merkezinde deniz manzaralı bir evde kim oturmak istemez! Vesen Yalıları konut projesi için talep toplama süreci başladı.
Denize Sıfır, Kumsallı 158 Konutluk Vesen Yalıları Satışa Çıktı!

İstanbul'da yeni bir konut projesi için düğmeye basıldı. İstanbul'un Tuzla ilçesinde Vesen Yalıları projesi kapsamında 158 adet konut inşa edilecek. Denize sıfır olan ve manzarasıyla görenleri kendine hayran bırakan konutlar için ön talep toplanmaya başladı.

DENİZE SIFIR DAİRELER İÇİN TALEP TOPLANIYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ile İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilecek Vesen Yalıları için süreç başladı. ' Sen Merkezli Yapılar ' sloganıyla yola çıkan ve lüks konutlar inşa eden Vesen Yapı, büyük ses getirecek konut projesini hayata geçirmek için hazırlıklara başladı.

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan, yatay mimarisiyle vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilen Tuzla'da sıra dışı bir proje için geri sayım başlıyor. Hem deniz manzaralı hem de doğa ile iç içe olan Mercan'da inşa çalışmaları başlayan Tuzla Vesen Yalıları projesi için ön talepler toplanmaya başladı.

Denize Sıfır, Kumsallı 158 Konutluk Vesen Yalıları Satışa Çıktı!

AYRICALIKLI BİR YAŞAM VADEDİYOR

Mercan Tuzla Vesen Yalıları, denize sıfır konumu, ayrıcalıklı sosyal olanakları, özel kumsalı, geniş yeşil alanları ve akıllı ev sistemleri gibi onlarca farklı özelliği bünyesinde barındırıyor.

Projede lüks konutların yanı sıra yapay göletler, zen bahçeleri, survivor çocuk parkı, spor merkezi ve devasa büyüklükte bir kapalı sosyal tesis yer alıyor. Söz konusu konut projesi için henüz konut fiyatları hakkında bir bilgi verilmedi. Fiyatlar hakkında açıklama yapıldığında haberimize ekleyeceğiz.

Ön talep başvuruları alınan proje 2024 yılının il aylarında tamamlanarak vatandaşlara teslim edilecek.