Devletin 0.99 faizli kredisine ilk destek Sur Yapı'dan: 'Tam Evi Tam Zamanı' kampanyası başladı

Hükümetin açıkladığı konut kredi finansmanına ünlü inşaat firması Sur Yapı'dan destek geldi. Sur Yapı, yeni bir kampanya başlatarak konut kredisini destekleyecek.
Devletin 0.99 faizli kredisine ilk destek Sur Yapı'dan: 'Tam Evi Tam Zamanı' kampanyası başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda konut destek paketlerini açıklamış ve ev satın almak isteyen vatandaşlara yüzde 0.99 ve 0.89 faizli konut kredisinin kapısını açmıştı. İlk Evim Konut Finansman Paketi'nden birinci el yani sıfır konut alan kişilere yüzde 0.99 oran ve 120 ay vade imkanı tanınıyor.

Devletten kredi desteğinin yanı sıra inşaat firmalarından da krediyi destekleyecek açıklamalar geliyor. Bu kapsamda ünlü inşaat firması Sur Yapı, indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

0.99 faizli krediye Sur Yapı'dan destek geldi!

Sur Yapı, hükümetin konut finansman desteği paketine ' Tam Evi Tam Zamanı ' kampanyası ile destek verecek. Antalya ve İstanbul'daki konut projelerinde hükümetin açıkladığı konut kredisi paketine yüzde 20 indirim avantajı sunan Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayacak.

Konu hakkında açıklama yapan Sur Yapı Yönetim kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, '' Tam evi tam zamanı '' sloganı ile başlattıkları kampanya kapsamında Sur Yapı konut projelerinden ev almak isteyenlere, konut destek paketleri ile kredi imkanının yanı sıra yüzde 20 indirim fırsatı sunduklarını belirtti.

Devletin 0.99 faizli kredisine ilk destek Sur Yapı'dan: 'Tam Evi Tam Zamanı' kampanyası başladı

Döviz kurunun yüksek olması, enflasyon, konut fiyat artışları gibi nedenlerle vatandaşların konut erişimi problemi yaşadığını söyleyen Elmas, yeni konut finansman paketleri ile konut ihtiyacını ve yatırımını erteleyen birçok kişinin ev sahibi olabileceğini, Sur Yapı olarak hükümetin bu hamlesine yüzde 20 indirim sağlayarak destek olacaklarını ifade etti.

Yüzde 35 peşinat, 0,99 özel vade oranı

Sur Yapı, değeri 2 milyonun üzerinde olan konutlar için 0,99 faizli cazip bir ödeme planı hazırlıyor. Bu paket kapsamında ev tutarının yüzde 35'i kadar peşinat alıyor, yüzde 35'ine ise Sur Yapı'nın sağlamış olduğu 0,99 özel vade oranı ile kredi kullandırılıyor.